<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 00:38:9 V# d7 E$ _- X" M8 p1 S

1 @$ j/ v5 ~, V, a4 I! F% J, e1 ^! A: m
飲食天地呢期講酒, 得閒指教吓 5 f) s" L! a. W2 k* y  O
入面有幾個 topics 嘅 links:4 s/ ?7 y. X9 X, |0 D" M5 L
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1
( n5 O3 B3 A( h0 N
冇人同我講既!?
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:41 AM:
7 V5 O7 p' `9 A* L2 X3 m
5 V; O: z2 n5 b1 K# L; B2 PHi dukduk
& ]# x2 r! A2 u1 T7 }1 x! Q& b

( J! S0 y! a3 G$ {, h/ _Is it really duk duk?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:44 AM:
9 q& J6 ^4 `9 N2 u+ e
2 Y( A$ w! j8 z: {% S
( D# G" Z, Q$ U* Ujohn, 呢個就係冇老婆嘅答案 - g- S. f' ]  R& Y" _
twh, 我辨工嘅地方有好多 18 - 22 歲嘅鬼妹, 不過路程可能太遠, 你未必会想嚟
0 Z$ s, W$ G7 X  t在試我嗎??
【icon小偷™】
Originally posted by 同意 at 2005-6-22 00:42:9 N$ c1 l: N5 w$ u% E
$ \. {' J, K& x- _; j
HIHIHI
7 V$ g( {1 f& r' b0 a$ P. \* x* q=.="
Hi ALL.
( H! e+ x( ]% o; D! k/ V
: j7 f" x# T: \% l4 T  O" I1 y創世紀播放中﹐請靜心欣賞。
傾開咩呀,大家
閣仔咪爛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:44 AM:
) S0 e, e: `' @6 ]2 D0 C
( c8 \6 a. I  m$ F& t冇人同我講既!?
7 k% V5 u' a! ?& s0 \/ G5 v% q小心飲得多﹐左輪會甩拖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:44 AM:0 h$ K( G- ~3 l8 n; r

* u  k* w/ ]9 }% z5 y) o6 |$ v, @冇人同我講既!?
0 i, T3 M  F+ U; f% w$ H+ \4 d& L9 x  l9 t* P3 u: }$ {8 M# N6 F
得閒支持吓啦, 响吹記攪 d 有意義嘅活動好難受歡迎, 我都想頂俾人做
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:45 AM:
6 a4 B/ R' d( L& a
6 ~" n5 {4 ?5 T! p" D2 Y9 M0 JIs it really duk duk?
" o: ]9 T; l4 F初初真係好似﹐但識打中文既﹖要同意兄澄下清先。
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 12:45 AM:5 h- b% L6 O3 x/ ^# [

1 w2 r0 Y' t, k- X; v; `在試我嗎??
1 c: F, H) ~: `2 z! o

~0 D! j- K4 x6 ?: w( ?飛到嚟加拿大你都得 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。