<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:47 AM:
5 e  u  R* i2 d5 j3 P
/ F) }. C0 i0 e# d. Z8 t得閒支持吓啦, 响吹記攪 d 有意義嘅活動好難受歡迎, 我都想頂俾人做
/ j4 f6 z7 Q% |( Y0 t% e
好﹐我做BROKER﹐收番你少少佣又點話。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 00:47:  e/ k. R- N9 a

9 h, V7 @7 d$ Z小心飲得多﹐左輪會甩拖
) t! ~9 t, K8 S# M6 K0 w" [" ^
@@"
- o) C  `# C$ b* o) i8 L酒逢知己千杯少......
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:47 AM:
: D+ V, [1 @0 S. C/ G; X- \0 ^
( h! Y+ Q) i* |  h: V% R. A小心飲得多﹐左輪會甩拖
6 i0 {; `4 Q4 T9 q7 Z5 ?% J! k5 b. t( A, N6 `
甩拖再肚疴, 疴到笑呵呵
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:49 AM:. {% s% ]% Z' P3 n
3 |5 |" x  ?# I
@@"
5 J5 N, N: l* a- Q酒逢知己千杯少......
& z: T5 Y( F/ Z( k, m) N
方知世交不可少
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 00:47:* ]! F' }9 z+ x5 ~6 E5 @
8 [. v0 r' ~. d# b! k% c6 [1 K3 P$ _

3 J& V9 S2 j2 Y- F: Y得閒支持吓啦, 响吹記攪 d 有意義嘅活動好難受歡迎, 我都想頂俾人做
7 |# M4 ^( y7 ]2 h0 ]: a我之前做過.....
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:49 AM:# L0 f5 u- f$ a
: i5 {  o+ j+ {4 f
好﹐我做BROKER﹐收番你少少佣又點話。。。
5 D; r0 e6 g1 U2 }& h5 Z
. u) R: p- P; W8 [8 Q; c有佣俾你我不如換車
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
蛇王 john 死咗去邊?
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:50 AM:5 |( T& q0 \# g7 z7 K) q! N( N

6 f* C4 q5 ?  @# x  z甩拖再肚疴, 疴到笑呵呵
" I2 {) R$ U& ]# p$ ]3 \
呵呵大殺科﹐哥哥無鼻哥
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:48 AM:
5 c2 ]/ E, N( ]5 y5 H+ S% {8 X
1 P5 H9 E8 H( I, C7 e# N& J
0 D) i) }: ]2 _5 K3 Z飛到嚟加拿大你都得 ?
* E) X$ \' `- F6 N* k( k............
; }6 t3 _' K+ i+ s% x都唔係好遠o者. a' i* |8 l$ k+ G
隔個太平洋only
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:50 AM:
! i6 T3 U. Q1 x0 D6 D8 \7 E) a& O9 ^% V9 A% u3 F* a. X
有佣俾你我不如換車
: T. ]2 G& a- W你渣緊咩車﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。