<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 15:31:5 T5 o/ _9 j) w' S; S7 V: P

! L% f1 R. {7 k( Y8 FX2
/ d" k! L1 j; v/ c' |( V
hi~九仔
剛做完野,: X" C" ^/ `) V* A# _
上來吹下先
( q( Z; h  q3 r1 c0 v6 x不過一陣老細唔知再會唔會找我呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 03:32 PM:
% p, d4 }7 D) u4 G" H  K; u$ V- I+ i" n, y% ?
ok 啦...' `% c6 H$ [/ i" L7 D4 b2 m: O

8 V. A+ T$ z3 D% q2 ^0 a$ q7 X不過你好似又upgrade 左喎!!!!
( \6 g7 n6 l7 H- t% H* [- X你又知~~~1 g- L- G2 s4 V( l0 S; k
暫時睇中左部dell...9100
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 03:31 PM:
/ I; Q% ]+ R- L6 i- ^! ?. wHI ALL5 x# h; C5 Z1 D! S- T
/ B4 R4 \' j1 }" Q
行過中................
: ^) Y6 ]8 V. Z2 D# M+ Z
hihi~~石石  亨兄!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 03:33 PM:/ `' k3 m8 p) `
剛做完野,
* r# }  r1 W3 w0 o上來吹下先" z) K$ @3 r1 Y" F$ p- w" p, I
不過一陣老細唔知再會唔會找我呀
: R0 b/ Z1 b) I( U4 x: q1 Vhehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 03:32 PM:" X9 Y- Y$ [8 b& c- m0 \
# n. k+ g( I! J& C3 F. K
hi~石石3 E6 O: [4 x2 J
你個msn呢?
. U, n* l4 Z, J: D" p# t- g3 u未呀
8 p4 L* Z6 [; x# z8 `在公司又開唔到. w2 e+ b# n: L
返到家又唔記得
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 15:34:. Q. _2 m) X. }3 Y" O0 S8 _3 |
0 q: p' v* ], M/ n3 T0 }: W
hehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
. Y) d2 k% @( X* W咩事唔記得我呀?
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 03:34 PM:) T* ]% Q1 G- z8 w0 l. n

( N! H% ], M) \) Zhehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
- y( w' [" f* Y/ y9 sme too ~~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 03:31 PM:
) o; |% D! P4 R1 Q: F, Z% `. w8 f
0 x- v1 e9 j) U3 r" y: dX2
: A; F/ s* K, C* F+ C5 K) {九哥
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 15:34:, k; t) L: d; L1 {" ?  h- |

! j2 ?6 L: h! V! B未呀
6 b& M3 T3 D. i4 G在公司又開唔到
" Z9 S: F5 i4 v2 n& `( K% h  `返到家又唔記得
  {% e- S# y; A) o4 Q今晚要開喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。