<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:03 AM:
* i: K8 h$ b9 M- b$ N5 ]% d, N( n9 @- c1 W
呢到唔係性版呀!?
# O5 t9 V- V  G左仔﹐唔好意思﹐我都唔知道女友同情婦係禁左架。請見諒。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:06:/ U& @. Z4 m# U! n3 J$ I1 b

( s% g3 c, B; Q3 ?* l! y) b' e
% s( |4 }0 N* j/ ?+ h  r8 wV妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
4 |) p3 S7 z, S5 j.........; a) g' Z# i6 L/ n
提醒咋....) [0 N4 h5 ], d" ?4 L
我都插D亂咁爆粗既人....
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:06 AM:
$ k# C- t/ d' e9 F. f, f6 m! q, A' b0 H( {- Y
V妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
. O' s8 D; h5 n1 H$ Z* H
話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:07:) T9 w8 C0 ^9 Z' w7 r
9 D' S, |1 E  [1 n
左仔﹐唔好意思﹐我都唔知道女友同情婦係禁左架。請見諒。
" c% M4 n6 J  Q; ]! f5 G
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:09 AM:0 l- J; H; R- m/ |2 r) b1 {- x8 o

' @/ q5 A2 Y6 D  i9 d( G( U/ A話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
  q4 b* Q+ ^: u' c+ A9 Q
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:07 AM:
/ q3 z& c! B' x3 E- B
5 f' J* d5 p7 E# J. J.........5 G4 n/ @5 F* \9 s- l& o
提醒咋....
) ?6 _! d. ]6 @" ^我都插D亂咁爆粗既人....
4 M3 x' z; o" V" v# Z
講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:10 AM:9 m* F0 X7 e. o# ~" V
好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
% a' E% |& q8 P; ^. s% N那姑姊明不明?# Y% ]. @% k2 r/ m) O$ C  ?1 a  q& V

( B1 p4 U! R. B" @' B( B
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:10 AM:! H" n- L6 |6 O6 w# z/ p8 d
$ U+ H; W% r3 M
最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:09 AM:
1 b5 C$ |* A' u
6 W$ {) r4 _0 p, f) j9 A& Q話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
% c% K- q9 m3 x; t爆發筆戰了
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。