<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:10:
  C1 {9 h1 \6 t, H
! j& Y. i& u$ R3 U講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
3 G; W  @/ U" q5 ~1 G3 k
唔講好過講..算啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:11 AM:
/ u1 {. V  x$ ?! o" I# z! T- e
" N% \: L9 y, p5 S9 q8 O" G: L9 d那姑姊明不明?$ T5 r, G9 a( H. k1 |2 }
4 ^2 k; @7 T+ Z1 v
, n; l5 S/ U. M. @' ]7 s4 \  s$ h; C) D
" X" f. I! o; {姑姐逼姑丈明
& R; l. m& @& i' t* N3 w+ e: ]( A你條蛇王 john, 帶埋塊手寫板開工咁惡
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:12 AM:
# ~2 `& E: ^2 i8 y) z# |1 i! t# A& L; x
最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
& h+ E* O  o6 j. d) ^+ h- b: u& {1 [; D5 K! {
食自己啦, 好 free 架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:10 AM:% B' F  c- g7 b/ B( H' L
+ |: i6 B6 o4 m( y; U+ X5 }& t
講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
1 }3 @# i0 `1 o: i$ a7 S( S  r" e8 i( M) u9 m
我以前好粗口架, 尤其對住甘生
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:12 AM:
2 ], \  C3 q' K5 ?
4 n/ H0 }* F8 {: v2 K最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
/ s! d) N) S/ c' Y. u搞到我好亂. N7 X. i4 f% A9 y: J
係咪叫vivi姐,定係vivi兄?
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:13 AM:+ T5 }  v3 e+ h! t

- M, m- ~' _. G0 n" |2 x
9 T% e+ T. d! i- Q+ \/ E姑姐逼姑丈明
, k6 a) ^! i! h  s你條蛇王 john, 帶埋塊手寫板開工咁惡
; _  F2 E$ Y" d; z& r$ j在家千日好....家中 home office
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
我想問....你地點睇我地d吹水人嫁??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:15 AM:1 V, C2 f5 i$ _1 n9 ~( y/ A* y, u
, m, R6 F7 w) C. {+ h
搞到我好亂  F- Y. j" I% A0 w' c6 c
係咪叫vivi姐,定係vivi兄?
1 w+ p" Q) H, i: w- W* e" f
你係咪要逼我講出我同性戀既秘密呀﹖
( g2 M* x* E4 I0 l
) l1 p# L0 |/ c3 }最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
8 e; d, a& D+ m: O/ v  r6 `
. M3 U5 X" L  u# }3 Q我又無MOOD, 藝術家冇靈惑
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:16 AM:
/ h" G) r" g( t- H# Y- T9 o我想問....你地點睇我地d吹水人嫁??
2 @( {7 _3 ^. J* g即係點呀﹖
! m& \5 P9 v1 w0 I我就覺得其實吹水區係應該無下聊架囉﹐有時D野比人無啦啦搬左去無聊區都好無隱架。
1 P& p8 m5 n+ d: j
  k$ t3 q0 ?% |& N係咪應該甘答架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。