<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 05:12 PM:
5 ?# |% s& h- ?( g' G7 {9 t
8 ~# C2 y+ J& Y% y/ J4 {係牙!8 y; r/ E; ~% |+ s/ I
暑假功課加pp.....打jj既時間又少左:cool:
0 D/ T, n" m3 C5 s' X+ P
哈哈哈.....唔使呢樣野都交待埋呀......8 Y& _! N- n, P1 H  f' x
* c. l* [3 S) v' ~6 B$ [) w. K9 m
[ Last edited by roykenroy on 2005-8-22 at 05:17 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 05:13 PM:
, ~7 u; U2 I2 {. e( r/ \# K) _% N/ P5 l
請恕我膚淺, 乜野叫打jj......???
- P6 P9 p3 K8 y0 o
打飛機
0 e7 B0 \& s! Gjj=你碌9
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 17:13:
2 b  F$ W2 o) j2 f' F3 U, m1 @0 R! z7 G
" ^. z5 a( R  f/ G* y" }
下....ef既人,冇理由唔識嫁喎
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 05:13 PM:
% E: V. o* N$ X7 `: }- N4 ]9 g4 t1 t' `7 m7 L2 g0 w4 ]& y
0 ^" D. y. {4 S) W8 ?) T2 |/ h我都不明白喔
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:14:
5 m5 L  I0 y* I4 U3 {9 V' e4 \9 u; F4 M* J( ~5 X# k. P
f.5ma.係忙d
2 a9 P/ v  |. {. gf5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:15:
& s% V7 s8 a1 u( ]' r' j3 K$ V( A9 Z& i3 `! g9 Q- c
打飛機
( r' v7 v- b0 q; h" `jj=約翰,芬
! v: q' r' p' q8 m
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 05:15 PM:
( d  u7 j) v4 e' H7 m5 j2 ]* i. s/ X3 j$ n9 A; R4 S
哈哈哈.....唔樣野都交待埋......
( o* b& B" R& w( B# y& [
of coz,係每個男人既生活樂趣
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 05:16 PM:
/ {+ H+ @6 c7 [2 A5 ?/ x
! k) ]. ?4 g- D* N我都不明白喔
) u3 l9 C& K! Y' Z唔好扮野播 =.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:16 PM:3 d- f# }4 Y6 L. g  v

, H; ^* h: v% H  x# U3 ^
+ K7 |% ]3 `  G$ _- u0 d) L0 t
who.......johnwoo
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 17:16:
, n2 T+ D) H2 I- A# g8 ^: r7 p5 E" f5 x+ I
f5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
, T$ A- y) S* v: T/ {& Y5 h$ E我都未f5
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。