<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 05:57 PM 17:57:
& O' r9 {! J! z. d3 s
6 ^+ y1 z; @* C9 k. G唔抵...
3 H# c. E4 _+ q- G3 `: N: R甘你想點啊?
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:59 PM:
- E1 K! Y, s; ^, q, h
* w, c. \: M4 U) t4 V5 J啡他起身啦!!
8 X* {0 {2 W" E  N! E) H" f
唔好啦>.<
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 17:54:
$ B9 K5 V2 h" a7 q. z: G7 z- I
/ Z# K, W9 x4 o1 I" z( ~6 \! I/ I佢去左.........交交豬
% x+ H# ]* f8 R小鳳...係你既報仇機會呀
Originally posted by 小鳳 at 05:58 PM 17:58:2 V% E( u( i- B/ ?( g
' ^& M3 X/ N; Z$ |
886~crap
3 a, ]+ t! d4 r! B) z
剛才那個是你來丫??
走啦,唔玩啦, 蝦我7 h- g6 ]* G/ K  d/ w- B  t
88 變面小鳳,立腸
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 06:00 PM 18:00:
* B  t* A' a0 W7 v( Z8 b7 o0 o2 D8 a" x! U# G+ L: k
小鳳...係你既報仇機會呀
+ p4 V0 U' q8 W& X+ p! r
同意啊!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 06:00 PM:
# }# h+ T* b9 [' J& `* X
  D, n5 @1 w" P; z( Y+ H* n小鳳...係你既報仇機會呀
# F4 p; r) S$ [# r9 }唔好玩啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 06:02 PM:& O' }6 e: O# p2 T) d4 D
走啦,唔玩啦, 蝦我5 z' b3 p2 q  x3 x
88 變面小鳳,立腸
  j/ R+ P3 h3 O( l1 O886~胡仔
88 左
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 06:02 PM 18:02:+ J* t  S9 `$ s; s; H! s
走啦,唔玩啦, 蝦我
6 e0 q4 y  G3 V9 h" B$ R: C88 變面小鳳,立腸
8 W" z9 j1 j2 U4 P5 x- F% ?
bye~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。