<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 18:03:6 E& c# F$ z7 z& f: t: |
88 左
* R/ J; X$ T+ P/ T6 r: W
88~約翰
Originally posted by 小鳳 at 06:02 PM 18:02:
+ q: _0 [. h* @7 F6 t* p$ M8 [4 n
唔好玩啦
  U2 o, [) [- X5 E1 \
鬼叫他整日蝦我!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 06:04 PM:6 c0 C, [# r( D) x# p% x
# o" A9 G: s. g8 n/ v' t
鬼叫他整日蝦我!
3 z6 u, c) c+ ^6 K: F0 {& R
不會的
立腸, 可唔可以唔好吹住
* ?# _3 a# S8 A, P' q, U( ?  H7 C& t過去搞左好文區先?' ?2 j- k3 E+ ~
我真係無時間搞佢, 唔該曬$ \6 K/ c1 \) P9 J

7 N, a4 d  L4 S; p+ x* f" M& r/ {同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
Originally posted by crap at 2005-6-22 06:05 PM:0 D* }) k/ a' G' F: i) [0 b
立腸, 可唔可以唔好吹住
# V- O; a  Y7 ]0 |, y過去搞左好文區先?
) B) z3 X+ `' f3 l  J0 h$ N; Y我真係無時間搞佢, 唔該曬/ l5 Y* S9 M, {6 p$ U- J& o! j

0 N5 e* f; w5 ^- l  i5 z% s同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
) d4 y" i4 Y& Z# u8 r& j! w1 _
拿~尼d咪有大將之風囉
Originally posted by crap at 06:05 PM 18:05:' b0 u. ~" p/ ?- K! D# _
立腸, 可唔可以唔好吹住7 {+ n' c. |: L  @8 q! |
過去搞左好文區先?3 w+ C3 o8 t: `/ l; ~. n
我真係無時間搞佢, 唔該曬% z8 z+ T$ t& Y1 E" J7 c" A
6 p$ D' r' ]+ N2 [  G
同埋一定要合規格先好加, 有d無分類既記住唔好加
" p9 i. ^- @- Z" G% J我在好文區啊~~
8 @7 x7 C* x! M- J0 _& j一邊在看文章和加分啊!!
5 i+ f% ^- n/ V  @0 c( V當然一定照你的規格去半的!!
$ q- I3 @2 Z8 r1 |3 B; P% X. w2 H  _4 j只是分身在吹水版吧了!!9 V( n( Z( S9 W! t; V
好啦!!我不吹水啦!!
9 t: v1 s  i* u: \, N: |1 S!!!!現在去住好文區!!!!# O1 i+ H! A& X) m9 Q" |& Z; q  \7 N
小鳳,左仔等陣見啦!!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 08:08 PM:/ T3 I$ i/ o2 o

; W7 A8 Q: `  m4 ]9 r3 m1 c拿~尼d咪有大將之風囉
1 g$ B0 f$ a8 o; b1 i' K

1 l. a" f/ F  Q! u$ t阿雀都有嫁
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:10 PM:
* G% ^7 w4 D8 V2 i5 f9 z$ b
9 `' A; z: F/ s: }我在好文區啊~~( z$ k/ ^- X3 N6 u5 Z9 H
一邊在看文章...
& v: n, A! C. r- Z, R
7 b9 k) i; @9 K9 G7 x, M: }7 m唔洗睇嫁喇, 3 c" o; ~& {+ x. j# f. w2 `4 U
你見佢合規格就加啦* H4 w7 j- t) l7 h: R! l- ^
最緊要加曬咋
0 c$ s3 D5 H) S9 }& c佢地見無分加會唔出post嫁 =.=
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 18:08:
5 d) `  B/ r0 B$ _6 K+ G# P! y5 l( D
拿~尼d咪有大將之風囉
3 N( J) I1 ]% x/ ?0 p3 g佢係我地隊長黎嫁
閃了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。