<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » lEuNG離開eF前既最後一POST
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-4-4 00:46:+ L+ I  C7 G* T
6 p9 x* ^  }" s$ s9 d, r3 A0 r
x2~我日日都偷
5 i2 ]5 A' N+ }) e呢咪叫做偷雞囉~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 00:50:) F0 o, b  v7 ^: N5 R
依兩條蛇王既實力都算數一數二
6 b1 D2 Z0 ^( @# b
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 12:50 AM:
% g; {) ?( s" n7 s/ e5 L: q, J/ i依兩條蛇王既實力都算數一數二
  g5 ^2 A  Z. @: B, l  E8 m1 g
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-4 12:54 AM:
5 J, f8 y* ~, p: b: r# X* R
- ]1 S0 S- ~  M* n& j呢咪叫做偷雞囉~~~~
1 D1 c1 a! `1 r
So~你成日會見到我
想問下你地兩個係唔係做記者
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 01:00:* W  e) z8 A* h' x( r' G
想問下你地兩個係唔係做記者
' g; o) p+ d% A6 p# e, _點解會咁問呢?~
great man do great thing la~!
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-4 01:02 AM:/ d' c# K5 k; W3 M; F, v# N
# J' m+ j4 {) V, W4 y8 O
點解會咁問呢?~
) ~. E( K5 s  T& I- j1 g
想知你地有甘多靚相既來源
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 01:06 AM:
* r! r  _: \5 u# U9 l
8 n' w$ K4 m$ V8 [想知你地有甘多靚相既來源
9 T# U: D! k9 @5 r9 W7 c/ y6 d

- E8 Y# e0 B- W, ^; r+ r) |6 C/ ]. c( u/ f  O- t
$$$
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 01:06 AM:) `# }0 I& F& K' w; O" Q
4 ^  j+ J' G3 k
想知你地有甘多靚相既來源
( W' x: ^7 n  h; |6 c
Lala~係某數字傳媒機構狗仔隊(唔好話比人知)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » lEuNG離開eF前既最後一POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。