<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 06:18 PM:
' G3 u/ `* w; p( f0 F- F$ x1 a8 `3 n/ f' H7 O1 D& {* ~

# x4 S" R& \% x+ g' Q9 {/ u+ g8 @% Z7 {8 ~* c
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
  a- v5 |$ G$ ?0 v/ l9 ~

6 F7 J( G8 t* F( X% i3 M跑唔到就行啦,行都有用架,行長少少o羅
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:31:
$ G& Y. S+ R/ {6 |8 C2 O% A& |6 b$ A- }/ h3 R% }# \' l6 }" s, ]
8 Q+ Y2 T% B# @4 Q& \* P0 U# {0 Q
& z- A3 Z& b: b8 ~" A6 l& G
跑到80米左右,就會''烤全''感
+ {4 W& }. F3 m+ _! B7 w
# X0 N9 ~& m5 l
我唔同,我跳到幾公里
) L& f! i; _9 ~5 k! r7 m) V1 u3 A% E* R' m6 p% A4 v0 c% O
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 20:46:( S5 m, {+ I* f$ q# H
! f7 u% n9 I! h: G# ^9 H

; G6 T! M9 F$ p% _+ f我唔同,我跳到幾公里
# ?2 }/ @/ V3 ?: y) @/ E
/ u# G) {% |, [我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
5 ]% ^- V3 _" U# d, i你朋友虧的嗎?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-17 07:28 PM:& y, W" H& R. s) o) T2 ?% M! t
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一...
/ m9 F9 h% _. \7 r: F係咪好苦ga??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
你們全身痕嗎
( _7 m3 F  @7 V: A我就會有時感到全身好似被針"桔"
8 P& S; K; P& K. `好難受的
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 05:27 PM:
1 z7 a( V& h: S7 [- A8 X我身體怪怪,好像是近3年才是這樣的
. |' d  c; p. a8 \+ @身體有時不知因為什麼痕) b7 n5 ~; i) b: o8 f
有時在家走路,腳面會痕; X- D+ c8 |) P& m1 y
頭一出汗就痕(很少汗都會痕)
% _; K; F7 C2 |( j# z( F/ \: W% m

! S& e3 ?3 ]  \; J0 {可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......# A9 t1 q% U2 L+ m: ?/ K
0 @( h  y7 [9 {3 s
揾個精神科医生問吓.
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 01:04 AM:
6 X9 @5 ^( t" N8 G2 e7 F$ ?! I3 O! f0 l% M

# F, I1 D/ D% c; v可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......
3 n9 j. V; M% `3 [/ ]
7 j; b2 T  w& c- ]4 O7 \揾個精神科医生問吓.
" ?) {4 ?7 |' z9 f. g) f% p: p
% I0 S) T( d0 k' j, i) p
壓力都有一點,但我只有25歲= =
Originally posted by kjkj at 2006-4-19 06:14 AM:
% Q* a. i  `3 F0 j: M- V2 V
5 [1 H2 C, t% J( P7 W" h, g0 I
. B6 K4 v/ |6 z0 o) y壓力都有一點,但我只有25歲= =
) x; Y& G# l& Q2 Y3 I
25歲都有機會, 依d野要揾個医生check吓好d.
我都有咁既問題
' g" G3 f* M9 W9 r  N我研究個我一定係冬天一熱就好痕
9 c% v4 l8 _9 U7 K3 |1 {# |/ p特別係塊面, 仲會紅洒
; e* N9 K' R# R/ ]' V8 i0 I我諗係乾燥
睇下醫生吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。