<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 07:59 AM:
, f2 G( T4 S, S, X8 H8 g& Y! h4 I0 N: a/ @: P& X( G1 Q- R9 ~
" J1 b% {; d0 K' F- e/ T3 M
夢見老母死都試過
7 j! k3 ]/ k- j+ P- V7 l我夢見我家姐><
Originally posted by ho309 at 2006-4-20 04:00 AM:4 E0 Y6 D! U) P! k

3 y! G" C  R/ c我都試過~
6 K1 Y9 y" ~- T4 o7 B' Sha!~你地阿媽係咪好惡?
# g$ X1 [" L$ h, S7 `8 z0 @7 U  ~+ y$ @& i' c# H0 q7 {- z& `5 E
+ G/ `& n! d( S+ d
昨晚夢見阿月用筆記殺晒所有人,唔好係真=口="
6 ^$ A) G$ M0 \* H5 b& z9 v; N# Z1 ]* y6 P; Y  g  g3 Y& L$ Z
[ Last edited by 奇 on 2006-4-20 at 04:38 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 13:49:. c8 ?' {4 _7 O9 z3 F: H, L& O: {

# H" K+ `6 E; @( }我夢見我家姐><
& g4 O* T# g6 i7 T' Z* u- p7 q+ i. i1 F  A! i( H
跟住點?
.
點解淨係女人變人狼......
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 04:42 PM:$ l( H4 W: T3 p

% J3 y; q* h6 e2 K3 P4 ]: i, `" }' y3 {6 i$ \
跟住點?
; j, ]1 J& T; L* U/ M7 i) h) S* G  j. f瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢2 }0 T: d6 y/ V/ C6 P) U
講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
我以前連續幾晚夢見死去既曾祖母企o係鐵閘出面望住屋入面既我。$ `% G+ N% V7 r$ e
我次次既反應都係驚,同埋喱o係鐵閘隔離個大門,等佢見唔到我...
! D* g4 s1 |2 k; o然後就係..我o係木門條隙見到佢仲o係鐵閘出面,然後突然,1 ?+ z5 r' B9 q  E2 U8 t
佢隻眼又找到我了...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 17:55:
/ E5 U: _! V7 p5 k% Z& ^
; l1 ^; y% `) s  o0 F瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢# g1 x& _1 Z; m0 S+ k- M$ W
講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
4 x9 {& E3 o" y0 D% m  K: Q: q% g& r$ {3 Q2 q* y9 l% t
我響母親離世後連續幾日見到佢死,仲要係唔同既地方同時間
.
Originally posted by alantai at 2006/4/18 17:00:, X- f! p& }2 k6 ]
分享吓啦, C7 ^  o8 g" u+ d- Y; ]
+ E- V4 I8 R3 K$ |6 o
印象較深既係
& A* f+ ^' b  f) y1 m1.夢見王...
; u, {2 x& s! S) O. ]$ z
幾次夢見 Jesus , him mother and my friend chase me and want to kill me in the mountain
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
我試過夢見係一條好長既隧道入面....後面有好多野追住我...7 D; U* ~8 f: |: Q
冇留意個野係咩...因為太得人驚...自己一路跑...
4 N4 [: u7 d$ z& V3 Z又叫唔到出聲...仲要成個畫面都係黑白色..8 J& M0 n" e$ M: w5 ^0 j# [
之後好似因為聽到一把聲...把聲同我講左一句野... @+ |4 d3 L7 {7 C0 K$ {( N  v
我之後就醒左...句野係咩...唔太記得
我試過變左做逃學威龍入面個周星星,最記得拿住支mp5,2 t! q' p5 D! ~
跳黎跳去係學校入面救人。! ^8 ?. O. ^& m' \) c' ^( q" O
又試過無啦啦彈左上天花板,好似spiderman咁,但係我動彈不得。
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。