<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:07:7 c+ W8 Q, o: W+ p1 p& w( p
同而家咁唔同樣ge..
2 S8 q* z. U6 y
. K5 o. q4 M6 d: M廿幾年喇
.
Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 21:02:  ]! c% }! F8 \
sure聽過~唱好女人~
5 w( g6 V$ y& B  l2 l) z9 |/ V. n4 E
$ A# {2 K" T1 z: b! v: j
覺得好唔好聽?
8 o- U$ X6 w8 s- u- b1 V% J4 M佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 09:10 PM:
  b, q* Q7 U) ?  z* e6 a$ {1 N9 }4 a

# }, C6 l5 n2 h2 ~4 A" d覺得好唔好聽?0 W0 E+ v+ a1 R! {
佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
6 c, n7 ^/ L' r2 \
我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:19:9 R- ?% E1 f( c( y/ |. C1 T$ P
$ A2 L+ x* B3 K
我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
" J' _9 B$ v! t
  b8 G1 n4 F2 s, [* j* }
我見過佢2次( z% l! T1 `" I, f" z$ W
真嫁
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 20:42:
( \" `% q% }9 t/ K# L: |/ w7 J
( f! L/ R6 W9 Z! B1 |
; X2 q& G1 \, v6 R佢叫張偉文,聽過佢既歌未?
. i4 Z2 Z5 ^" o7 U8 u
[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
求FUN不求分,最緊要開心!

JUST FOR FUN
Originally posted by winfield at 2006-4-29 23:05:
' m: j' t/ c5 H
7 S, `" V8 ~9 K& o: F. y, F. D7 Q4 |; {; s[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
( b( {( ]. R. C8 e0 i+ ?) ~* e+ T% @' U9 N0 F9 d8 o3 N
我聽過幾次
, e& h& m$ k8 e: I有隻碟叫長青樹,有佢既歌嫁
.
Originally posted by ALWIN_WONG at 2006-4-29 07:43 AM:% v6 y3 B  R7 @& |
實 施 左 600 分 先 可 以 DL 到 野 之 後 ,( U: z7 ]" b3 B9 c* C, z7 M( p  A
真 系 流 失 左 好 多 海 外 會 員 ﹗
6 Z- I3 M+ c; P; d( @0 Q1 e$ b! I4 {$ U  Y: m' t
# c, Z2 Y! }- Q' P0 h' d
我個心依然響26fun到
呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:
$ l9 b( m8 b, ?, S9 O, d) K呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
, t4 o. k  Q/ K- q4 q
6 Q; d3 a* s& G& I
呢度多阿叔
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:
+ I, l$ b4 D) N+ T8 a9 D呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
' B- `1 M$ v1 Ragree ar, 你估我幾多shui? 總覺得呢個論壇d人好多都有二三十
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。