<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:27 PM:& W$ L- y3 S' E$ p/ g# B2 {

$ q& ?: w  j5 C' F人格都好重要啦...
; o* v/ |4 k6 m# x依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
, X3 X& @/ N/ r6 Y$ m0 C0 U# [起碼唔使捱住咁過日子儲錢出街ma2 N0 S0 E* O9 |1 P
出街點都會使錢... 無論多定少都會使
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:9 \5 Z& P3 `8 p4 [3 R; h8 b: S
. h3 C, L, D+ L+ O
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...- F, k+ o; z5 Y, }' ?
如果唔介意既...真係有情飲水飽...6 A2 E) W/ l  [% Q5 |
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
3 H: \( j, `( f( B9 k
8 i" X  d: X' z' r但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
Originally posted by 12d3 at 2006-5-7 12:32 AM:, G8 N5 n$ ^; P0 A( g: C: e$ x

( w. V) W1 `- ~: B
: i7 u* O) s9 X' q3 i3 F但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
, g3 A* K) T5 r1 ~
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:3 D" O  L  P5 ?+ X  b7 }" a
港女太高竇同埋要求都幾高!- N2 y7 e$ J& u1 T- a8 g2 w5 l5 f5 o
香港既女...
3 O4 P, p6 x, _" F9 r" z. x
' C4 K" I7 A& r8 u; E4 B
又要靚仔又要有情趣有事業心,識落之後又要有車有樓有現金,係香港人辦得任達華,但人地個老婆係琦琦,係咪個個香港既女仔有琦琦咁既質素先?
1 @; t: \6 i' W0 q, |7 H: ?  j  V$ `# @: s/ i4 _9 A5 x
質素唔高,仲自以為事既女,過左25就摺得啦!
Originally posted by honeyfei at 2006-5-6 06:16 PM:
: }+ J  ?1 r' F# t$ x  `3 b1 [+ m: i個人立場上我好認同樓主既說法...1 D  ^( f$ D8 r, k/ N# X# B7 ~
真...
6 m5 P- `/ A- j2 F) a1 ~% S+ \3 i7 J& z+ v* \2 {
哥d講"男女平等"既港女,真係做到男女平等既,好似d鬼妹咁,買野自己拎、自己俾錢、食飯AA制,先好同我講"男女平等"!!7 M/ A/ K3 X. Z1 o

6 L. C! X8 U  y' F7 A你同我講文化唔同,咁我同你講,我親眼見到日本男人兩手空空,個女人拎5、6袋餸返屋企;3男3女韓國人去食飯,得三個位,3男坐係度,3女繼續企係度等位!4 d* A4 X% u% Z8 Q6 @& h5 `( t

( h# i+ O- }% P0 S& {, |香港男仕送野、為你拎野、請你食飯係風度,唔係責任囉,d香港女仔意為男仕做依d野"老馮"既,"唔該"都無聲,セ野態度?!
+ W, k# ]2 k' z$ Y# x; E, }
Originally posted by 155220 at 2006-5-6 06:18 PM:
' ~) X% I1 h: U! \6 \) o% Jbro.
9 k- o/ z+ P5 c5 D多行事,征服她們吧
" G' r2 j  O" z1 R; K: g
0 A; \+ b$ @6 N9 X1 p
Originally posted by cow888 at 2006-5-6 06:25 PM:1 d+ i" @& J: N) x) ~- |- y
但我覺得依家男人d質素確係比以前差.....
& X0 c% h- c1 t, w$ ^" g

" |" f( K: x7 g' [呢d咁無品既男人,早飛早着!3 o; x# Y( Z$ S) G( R2 J
我眼見好多十零廿歲先入教去團契既男女,好多都係心術不正,唔係去聽道,反而去結識異性!
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:11 PM:
- D! J/ d# |0 Y% h- V! e! e
' p: i' Q2 h& V+ ~唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-
1 |: t2 V# @2 F' c6 C2 p5 [% ~, m+ a因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩
5 L. E% {; [: g9 Y/ d10個有9個都要有錢 第2令仔= =
% @8 B8 J: I( ~% ], z+ V) ~
/ |. }' c, b+ Z* h咁多章x惠二世?9 {( b9 M1 G  M2 u0 y7 q
邊度揾咁多B哥同白頭佬出黎?/ H7 n: M7 [" v/ q
" D( z. p# n. S9 @  ]4 J
[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 06:54 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
3 F3 @2 M2 v+ w+ W" [. ^所以我依家先甘比心機讀書...
2 W- Z4 a  Y" a5 A! Q# T3 w! u女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
$ [: U/ Q( v' U  w

) c. S+ V( A9 s6 S+ w! ]! H! D最弊有d港女質素已經低,仲要高竇先惡頂嗎!
* t) k# P* U5 t9 W4 Q女仔有質素既,男仔怕咩你高竇呀!
; Z0 k! Y' {  R4 `5 v' \
) V/ b% n0 V. R. h2 t[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 07:02 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
# C! p5 D! T+ l所以我依家先甘比心機讀書.../ F& c0 T/ {5 D% u
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
& W( o1 A% W  n# u
, B, o! J* d5 d咁呢點都係男人動力既來源之一!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。