<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...
返回列表 回復 發帖
打人是不可原諒的... 無論是甚麼原因,都是不應該的。
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 09:09 PM:
) ~3 V5 _  H  [/ K  C: }我覺得一d都唔離譜: {7 T; I) U7 @: |+ G) {
我古正常人唔會無...
  B+ M8 l% l. v$ F  [

/ z/ {7 ]. f# X! O$ |bro,
2 ?/ a0 `& \6 [3 x) w4 w" v有冇道理係一回事
+ j& c8 H1 @) A, ?4 Y可唔可以打人又係另一回事
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 09:51 AM:# |: D& j! }( Y
我個 friend o係深圳度影街景(唔係影人裙底o個d), 都俾d 大陸人打兼沒收 dv la
6 ~# L1 j% g8 q6 u8 u1 S' |) A3 [8 a9 \5 D; k; w7 p/ p/ G' W, R
下 ?. |# K1 x: K8 w# k  D; X
& m( c# ]; I& |' A4 L
點解會咁既 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 10:55 AM:; }$ ^* k& f: x9 K

/ o* i5 y& H) I8 |- Z7 O. u: C) N/ w# V# V' H1 J9 F
下 ?
0 x1 M0 k0 a) ]- H: V7 r
: U  l2 D# ^' R( }' D. I" T點解會咁既 ?
: e* ?3 h1 Q4 t! W* y" y
就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:
+ b! d3 T- t! G: W0 F3 ?$ ^% ]
就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
& p) \* f3 W9 [5 u- E+ H
3 b$ U9 ~% F$ r! h9 [
中國果D人short架 ?" F0 q8 ]5 t8 r! T- j& m) d

' w$ M$ q" y0 p8 Z: n同明搶有咩分別 ?
Originally posted by d228216 at 2006-5-23 09:11 PM:6 d5 e. i% t' y
# t; c1 p6 x& b' v3 t) a; W
都唔係丫.........香港d 9仔隊 冇比人打 X 死哂, 比較離譜.
: T6 O- l- g  c2 J) s- X對!
8 s* h+ s9 H' j$ M7 m正當記者比人打...
! d6 }( D3 z% f# L9 }+ q. Od賤格記者反而日益猖狂...真係冇天理..
民主定民粹?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 02:23 PM:; F0 q- g8 `) c1 e. ^! u

7 _9 z5 r9 O% ]6 _# t8 g8 x; u9 A* X  \1 z) S
中國果D人short架 ?1 S  \% p) f, s* f! O& d

4 W0 |# |; I1 }2 T3 q1 o: e同明搶有咩分別 ?
% ^/ T/ V- z' U: m
大陸係咁 la
% n' F- e8 C/ `+ J一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" ) c) q, ?. _1 k, c, }2 W
咁就沒收左人地o既私產
Originally posted by bigfish at 2006-5-25 05:33 PM:
! v6 j+ D7 g2 Q& S1 {
! L/ u! }9 o, ~( D大陸係咁 la
1 _" Z, ]" C" [6 s. ^一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" 7 h( b; ^' ~& u" z0 b
咁就沒收左人地o既私產
8 u* W" N, v+ F2 Q6 v, W2 R: K2 `4 P
我諗以後要影嘢時最好先 'dup' 7條友囉,再影佢比人打到仆街個賤相再upload上嚟吹水版大字標題:'香港記者殘暴欺凌大陸人為港人爭光影片'
我覺得台灣D記者最幸福 !  (~^o^~)

380 x 254 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:
3 v( W) e, C$ i. N# G3 Z4 j# n3 t  B) w
沒收部 dv????????....可能其實係遇賊..........
! o$ t0 c# G; o6 H3 b
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。