<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 13:51:
3 F5 p# [# X  \& d9 g差人做野la
3 s5 _/ k; e  s2 s2 h- b" ?* q9 P
你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!
9 V5 ~# b& j' v0 |. C0 |唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列入 三級 入膠袋 18禁.; g. K8 |8 b" I

2 p! ~4 X3 t, H: }但係点解要由 婦女團體 去搞???  邊個唔頂超都可以去隊佢, 婦女團體叻d 定得閒d呢???
3 M  ?+ T* `/ M/ I
+ Q6 I# K! Y: j; O* O# N' Z小事化大係香港人既精神, 大遊行係香港既本土運動, 我地郁吓就一百幾十萬人上街, 遊行期間又唔會有事發生, 比人隊果d人之後又可以冇事, 邊個夠我地叻 !?# |8 @6 N$ k# Y" O1 N

2 `. n. e2 k  {5 F( l) F; ~# F但要玩大家玩, 咪淨係比d 婦女團體 威哂至得架!
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 16:26:3 w( c0 g# b" \" }! h+ Y0 m8 j* _
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列...
8 X! x! v2 p1 W) g" X咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 04:50 PM:- F( u6 u! l( ~3 z

% h4 ~$ R: `4 n5 H$ W: f% ]" `  {咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
5 K0 T' _! b" c0 A
唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 17:01:
& U+ ]6 `/ x* t  j1 e# `4 @& v/ l, k, B7 y: l! R2 V
唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
6 }7 ]  ]6 K4 G: a6 o9 C4 _; r去得邊?最多去搵d婦女聽下意見,交流一下.........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 16:01:
4 I. X: E8 M4 ^$ n9 E3 P- Q  A
+ C! ^/ c% F0 g$ B你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!$ n0 h. A3 K: G. O0 C  D# i) a
唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
' a8 @; {. ^  J$ [0 P* h* m你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 17:30:
9 l% }% Q6 I1 A5 X% |+ j( g, g0 E1 i( j+ A
你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
+ [% ]( m+ R8 ^5 E* t# X+ b
接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 17:36:
) q1 t2 S6 |0 y9 c" B; Q" T+ [  x
" g% u/ T6 G1 Y) I3 i% S  l接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
- }+ @& P4 b% n2 i7 r1 M! K0 ]
接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 06:04 PM:) \" A' f. q8 t1 N2 |8 O2 k7 `
$ a' U2 b- z+ C# ~9 g' k. A" j
接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
- Q# ]7 i. Q0 E% V接受唔代表會處理5 H  ~$ Z0 P- P9 \
每年咁多案,差人理得幾多' ~# }0 N" S& Q/ p+ c7 f
緊係處理左緊要個d  c8 w  L, \6 S" g9 G, R  e( _
無重要性個d就當然唔理; E& N# w; C9 P5 c

# A, I) J6 F# j除非有明顯證據證到依件事涉及違犯行為, @% V. r  O" t( ^3 z6 O( K
否則差人最多都係轉介去相關既組織3 L- Z2 R7 L( `. o* t8 M! ]- E4 W

2 q: c% K2 T+ O" {6 [[ Last edited by karenmoe on 2006-6-23 at 06:10 PM ]
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by karenmoe at 2006-6-23 18:09:
, ]7 l  x: I5 O! D9 V4 I5 `" i: ~; Z5 g7 l4 ^/ G" ?9 Q* i; k9 ]4 s0 j* A
接受唔代表會處理% d  d1 T4 ~9 I& g" u
每年咁多案,差人...
" I! m  ^/ g$ n- w; K) ^# F每年咁多案,差人理得幾多" _, D0 a! V  Q! G' d
太不負責任la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。