<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想一下ive問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 書傻子 at 2006-7-20 07:05 PM:" W* S' h" C" P0 r
感去讀夜校好唔好,有無d校學可推介一下
( {# W9 a" o& z4 L. I  M1 E% k
0 Q+ y0 P. Y9 i2 o4 n# R
中5?
一係讀top up degree.....咁都好過冇...
Originally posted by 76 at 2006-7-20 08:39 PM:
" V  `3 f1 r$ o8 e6 I' e. p8 O) {2 r3 H# m: L7 d" u

7 Q- Q) `/ w$ p) j0 t' ^5 i中5?
& ?$ ^/ M) g9 ~! J& r+ g
係啊
Originally posted by Yui.i at 2006-7-20 10:04 PM:
$ ~/ q3 [0 y  G7 n& }$ y# J一係讀top up degree.....咁都好過冇...
( D: l' y" d+ ~' ?* W可網站可給我看一下嗎
Originally posted by 書傻子 at 2006-7-20 07:05 PM:( p# \7 K$ `7 d9 A9 _% q; ]
感去讀夜校好唔好,有無d校學可推介一下
. p/ p' D7 @2 ?4 m$ P夜校包你學唔倒野,學習風氣仲衰過IVE。
我愛長澤
Originally posted by 書傻子 at 2006-7-21 10:29 AM:0 t' u2 M! V3 [% R. P( G4 Q
( U6 M* E. I/ M& r
可網站可給我看一下嗎
  n! N6 P. D! K. d/ i% k7 G* I
& {" p5 _# E" OTOP UP DEGREE....閣下暫時讀唔到
但我家人一定要我讀書
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想一下ive問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。