<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴迪斯圖逹
返回列表 回復 發帖
我希望各位大哥唔好再亂講野!!2 Q, v; u! a% i% O0 ]
巴迪高係球場上既君子!絕對唔係而家o個D前鋒!!
印象中佢好似o係98 年世界盃對荷蘭插水被罰紅牌
3 \) g( @$ ]5 k年輕時好似因為吸毒俾巴薩里拉拒絕召入國家隊, 不過後來因為群眾壓力同巴薩里拉下台, 比爾沙就召佢踢返 98 世界盃, 唔知有冇記錯/ q8 M. O. ^; v; D( D5 x1 \' F
. @- w% P1 ~* H" @0 q; ?( W, o
[ Last edited by bigfish on 2006-7-15 at 03:54 PM ]
Originally posted by 北地有人 at 2006-7-15 01:59 AM:. ]8 y0 `4 p" @& c. e! K, ~

& P/ Y+ z& R6 y佢球品都幾好ge..
* W$ H7 f$ Z- m! [, r吸毒我估9成冇(睇佢體格唔似吸毒):d
& f& P# g* D1 q
唔係喎, 我記得佢以前踢小保加o個陣停過賽, o個陣佢仲同肥馬好 friend 添
好勁ar佢
+ q! h9 L7 ^/ t- l2 J$ V, i" G係卡搭爾一季入百幾球
巴迪高有可能做阿根廷教練..大家點睇
Originally posted by 北地有人 at 2006-7-16 02:51 AM:
6 Z0 Q0 m7 \0 o. |" u( @巴迪高有可能做阿根廷教練..大家點睇
  Y4 V" }3 J. s4 d3 t5 W
要同肥馬爭喎, 排隊等下啦
Originally posted by bigfish at 2006-7-16 11:44 AM:" ]1 q. L, D( H+ Q* I
5 ?, M  E8 n0 _
要同肥馬爭喎, 排隊等下啦
3 k, L9 s/ L1 q. \7 `& b. {; B6 k
佢好似有優勢個肥馬wow
我總係有種感覺巴迪高做教練.得唔得ga?=.=
Originally posted by 北地有人 at 2006-7-17 02:18 AM:
2 b& \8 B* z/ F我總係有種感覺巴迪高做教練.得唔得ga?=.=
' w+ [5 X- G& H8 }2 {
淨係整頓球隊紀律都有排搞啦
係wo
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴迪斯圖逹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。