<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-10 09:09 PM:
8 F  n& p5 @( c1 o3 m: C% d: l, f; j* y2 Q) v
細佬仲想識女仔嫁~
3 S7 }2 p: ^5 m: h6 C  w: n
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 09:18 PM:
0 c4 E" N( U) ^2 L靚女下面臭呢??xdddd
; Y4 W( K0 g- E, F4 {" x3 f
/ z7 M0 G8 A, f8 ^3 F聽講舔完唔臭
我都口臭,要成日刷牙,食香口膠- |5 L9 h9 O$ E% `# D" w
刷牙大約只可有效4小時: {- V3 ^( T- O3 {, y1 Z
其實口臭主要係因為牙同腸有問題
! W4 i+ y. ?* K' q8 u所以去洗牙,補下d壞牙就ok
% b8 o& V4 `% L* G4 v6 G# @腸方面就睇醫生啦5 |3 {! C( U# S+ B0 }
我無錢洗牙同補牙(因為真係好貴),所以多刷牙算了
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:
5 l: L: J2 i* p; K果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
  o' Q/ W2 c+ \$ \# K係牙黃定係無刷牙啊
Originally posted by kjkj at 2006-11-12 02:28:, ?4 M* D$ @  K: t8 B
6 d& D7 Q1 Q- X8 n
係牙黃定係無刷牙啊
: N/ C$ S( s/ s* d唔知: E% `) G" `* f) z
我都唔想講啦'
. Z/ N+ C! J# `: r2 M+ X再講我想嘔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:: V: S1 m( N( _2 c
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
2 e& ^8 i, L" A/ ]9 i5 d7 z/ w# }琺瑯質係黃黃地ga wor~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。