<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?
返回列表 回復 發帖
咪又係咁,.....邊有信息交流呀?
昨日我乜網都上唔到,除咗26fun
: H2 f( S. U$ m  W26fun的確幾掂(只要唔好亂扣人分)
唔好引我笑
* {1 o) ?+ T# g) \人地幾十萬會員的論壇都上到....(一直上到)
) M. ~& |4 d6 i0 t信息交流中心 又咁少post?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-12-27 05:24 PM:( ^! _) B' f# p5 S$ {
交流流中心!?
2 l* i# d2 D( L. w" @7 |5 ^
Originally posted by oicoic at 2006-12-27 05:28 PM:% q. I& j1 i1 B
咪又係咁,.....邊有信息交流呀?
" l0 d$ Y" |/ A. `! u
Originally posted by 魔術師 at 2006-12-27 07:27 PM:5 D. q' m! Z) z) l! W$ |0 K
唔好引我笑3 J( X$ |% S" w3 T7 r( Q* l
人地幾十萬會員的論壇都上到....(一直上到)! n  [) n/ p. L' m1 B" Q, e/ j
信息交流中心 又咁少post?
% V! a1 u5 j& |: s
喂, 你地留意下d佬個感歎號同問號至得假...
4 C  o1 ^& m, C9 F& r5 {" ~
Originally posted by d228216 at 2006-12-27 01:33 PM:
/ ?. c5 p; b$ o4 W8 \: ?6 B' v: [26FUN 成信息交流中心!?:
Originally posted by queenly at 2006-12-27 07:43 PM:' [! k& f  ?! z& E- x5 J% u8 G

! p6 R9 ]0 T8 ]6 s0 a( E6 ]! y; D1 h6 Q/ u* Z  H
; B7 Y& f; ]- y7 h8 Q# i
喂, 你地留意下d佬個感歎號同問號至得假..., x2 C7 ~' @( L' u
7 z6 {# D) M4 B
( ~# p( ^9 H& ?0 J!? 多用於日本娛樂新聞報導.
而家10個網站有8個都入唔到=.=
+ _' E, G: ^* u3 j7 B8 mmsn同icq又on唔到% P! C/ f* s4 v0 `7 q: o+ ^# @6 ]
開住部電腦都唔知有乜用
5 ^2 b7 X) o* H1 _% g& Z起碼要幾日先攪得掂..唉..呢幾日睇電視好過
Originally posted by LMQ at 2006-12-27 09:06 PM:2 F3 V; x' E) g# M
而家10個網站有8個都入唔到=.=2 X* e  ]0 w7 m% \
msn同icq又on唔到
2 q+ [; E; u$ |/ ?% a開住部電腦都唔知有乜用
2 |( g  @. F0 X, b起碼要幾日先攪得掂..唉..呢幾日睇電視好過
8 K* B2 E  \: X$ ?: d* o! k$ D0 u0 N+ y
至少仲可以繼續入嚟26fun吹吓水
Originally posted by kinz at 2006-12-27 09:28 PM:$ `# q" ?; [) k) U5 T
$ Q7 H, H8 h6 ~' p9 l$ m$ }0 s, x

+ {1 u7 ~5 Y! A5 D至少仲可以繼續入嚟26fun吹吓水
! k' j) R/ q2 x& t咁又係~
; @, d& y! B  R( x5 c26fun完全唔覺有慢到~+ O: H& d4 @3 z1 ?
吹下水又可以加下分~
Originally posted by LMQ at 2006-12-27 11:31 PM:% c) E: x% \: S, ~4 V

+ I6 e5 x) ?( z* M' M% r咁又係~5 U" S2 ^; B; x' F  L/ h1 @. u# L
26fun完全唔覺有慢到~
' G" Z1 a1 @. [/ n# s吹下水又可以加下分~
/ F4 Y! L$ `$ m. }% g6 r3 a; y  香港D網站唔系太多受影ja
leung
Originally posted by hoyiu at 2006-12-27 11:33 PM:% s( q" D5 a2 Z9 Y8 ~6 S+ }  b: }$ M
$ D4 D; b/ [/ N. O1 n; }
  香港D網站唔系太多受影ja
0 I$ q  S3 v" W' U. C# C, N4 i* s
yahoo話就話去到, {1 w7 ^8 B  \. Z/ C
不過內裡所有野都係廢既...
- B- z: p9 g5 ?1 V  t5 Z8 E呢個星期睇黎日日上黎26fun都得喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。