<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日前地震震斷光纖電纜對大家有咩大困擾(可以多選)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2006-12-29 12:10 AM:+ {' [$ Y, H' T7 ~: R4 t
  |2 G- Z. T8 h0 Y, U3 L
$ j6 D7 ^" J8 Q- A1 k

# v) U. D& H0 W8 M! ]# N, Tkg仔..笑死我
" i  T6 ?- z% H因為佢正常情況下都幾慢下...
Originally posted by eqhigh at 2006-12-29 12:05 AM:; h9 c# F" g2 j$ E* p
. x8 N  E- @0 V0 F3 s

" h) l  P* H" J6 \咁又唔係衰到會七下七下
4 q$ G3 q. \! N0 a# l4 E
* i3 g1 k7 u6 x7 U- r/ K最多窒下窒下既姐
! Q# f1 g4 i% v5 ?( r- Z, N: W+ t6 v7 L- v- P
[ Last edited by eqhigh on 2006-12-29 at 12:11 AM ]
/ m9 u+ x1 E# F
. [1 g1 l# U! C可能真係呢~
Originally posted by chong2002 at 2006-12-29 12:17 AM:
4 Q; l# V. q& n& ?+ V1 \
2 q" m6 T1 I% v" L你係咪講緊proxy?
& d- L( J$ }2 X! {( l
7 m9 x/ A& T# z' V0 K
5 L2 Q- X) \3 X9 O2 X& e
係呀~~
Originally posted by skimming_paul at 2006-12-28 11:58 PM:4 U! \* b+ l9 S  G
我msn icq 用到0 d1 L. s$ Z. d; [0 H
xanga, yahoo mail 咩網都上到
3 N7 s9 ~4 a8 m) I! {) H9 G# `+ f+ s% G# V0 t
我都係,完全冇影響...真好彩
無得用MSN, check唔到e-mail.0 A# j4 V9 y1 l& x+ C# ~
網頁load得比以前慢, 好彩大陸網頁load得一樣咁快, 唔係差D做唔到功課.* p" M  j9 K" ]* c" Y7 x, N

8 y3 K4 s8 O- B3 _! n3 E[ Last edited by angellui on 2006-12-29 at 10:48 AM ]
比返個MSN我呀~~~~~~~~"
Originally posted by SCM at 2006-12-28 10:50 PM:4 }/ r! Q& l. M  B5 g( I% Z8 _
我就冇得用msn 搞到冇得同同學傾project
4 t  y7 u# o% U2 \1 r功課可能會有影響
, t% M" ?8 ]/ A9 R" D5 }1 n又冇得check e-mail
8 q' U0 B- y* P# G; a3 E未來幾日收唔到外國親戚既信% D" ~5 w5 C& G! \+ _; T/ i
最重要係上唔到好多網 娛樂性大減
; x, {( T' L4 r1 l' b  e9 @  Y
8 W; `1 Z& o4 q2 {% l$ s2 N
,其他鹹片你都吾寫Sample Text
上唔到網同世界未日無分別
冇得打機係一個最大既問題
Originally posted by 大優勢 at 2006-12-29 02:08 PM:* h. P5 w9 S- m: h" i5 f5 [
* S# n; M1 r% P" t" t1 f, a
) d$ F3 s% N' D9 f6 Q- Y
,其他鹹片你都吾寫Sample Text
$ s4 \0 T: k5 ]& i" c1 e4 y1 R$ m& A
唔明你講咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日前地震震斷光纖電纜對大家有咩大困擾(可以多選)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。