<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖
本人想人地回 d post
$ w: T$ E$ V6 z$ K沒人回的post為什麼要貼?6 R1 I8 q2 s) e9 k( F
來這裡也是想同人分享東西
For me, getting response is more fun than getting the points.
分數?唔志在' B8 p1 d* L; O% e: ]- G
最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
EF小人物

我都係中意係呢度吹水多D
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-1-22 07:25 PM:3 @2 F. i* L; F+ ?0 J- Z
分數?唔志在
* ]% }& C; _$ p5 z% a7 D最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
/ C: K. v' H! `* X2 t1 e$ A呢番話你講好似冇咩說服力(講笑)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:0 P/ H3 I. |2 w  f2 ~! H
夠分下載正野打jj最重要
8 b3 q1 u, B% |/ d
你都幾直接喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 19:53:! A7 `6 H/ ]& Q+ y9 c+ x" x+ s
9 }8 W$ W" j1 Y# a/ o2 F. ~9 _, \
你都幾直接喎
( X0 @: i* A8 a9 ?, E  N

7 J, ?2 M# C& l4 Y: i: _6 ?  M我慣左ma
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:11 PM:
* e( R* {9 H6 f: w" l2 m( q7 [3 L# T, J! s3 n+ T9 K
. P2 G! _4 Q) l7 ~8 M3 D5 O
我慣左ma
9 p7 h5 F# h$ v. ^3 P6 n其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 20:25:
, F, {, i) V( W
% X0 }/ x3 R- v5 M( |0 ^4 c. e" W其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
' H: f8 K* u+ A+ _' M, H/ W4 Q% K" u  @6 I
我知,我下載的就多了9 w: R; M. p: v3 j% B$ Q
6 s( J% Z& B4 Q; X5 u; y
今個月---四百多Mb. Y( }: Q/ Z$ u5 A2 X3 B; \0 ]
而你,1Mb也沒有
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:29 PM:
) U; Z9 F; A1 G$ Y1 \7 z
3 G4 ?- a# x( L; N( U- X: }# {
& b' C* I& @; P" X. G( y) K1 R* r我知,我下載的就多了
# x) V/ |% ~/ H  f: `& e/ j( G  I. Q+ Q8 z& ?
今個月---四百多Mb
% b1 H$ ?! o. r% Z, W8 q而你,1Mb也沒有
- m. N. Y+ e: U6 a- a- e
我都唔中意下載
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。