<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 爭霸點解咁樣o既??
返回列表 回復 發帖
戲劇同歷史有D分別
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 大優勢 at 2007-2-9 11:28 PM:
+ H0 W8 h6 R# N: S1 S, m/ g你打機就打機啦  I3 L  C8 r  P" W- V$ y# ]

) O, e4 Y# A# R
) @( |/ k) V" K: v; F$ v0 ^你唔係想打機學歷史呀
+ Z; @' F: {% V  c- U3 O
唔咪唔得喎,有大把三國Game可以學歷史
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
today is season finale/ _! `( {( L. h# C
now showing!!~
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-10 08:35 PM:
+ s. z& N8 N) t+ J$ u戲劇同歷史有D分別
3 l; i5 p5 w- v2 t0 J當然啦  {% R. U- p* i8 Y
唔係點吸引d人睇
Originally posted by pigcat at 2007-2-10 19:43:+ `" x/ t; X1 J3 t1 z1 n6 E* E, n2 U
# D6 A( y7 S% z( |3 ~; l
結果點
0 L) r3 c7 Q$ X6 y* R: y無作用
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-10 20:37:( W# l% O+ m; P+ u: A

: h% T( o, P# Z. X" U9 N9 m% G唔咪唔得喎,有大把三國Game可以學歷史
; r* V& m5 B" T; `
) s+ Q7 \4 i/ q* f% E* U, l; i睇人物列傳都學到野啦
Originally posted by 155220 at 2007-2-15 10:21 PM:
5 w: {- m6 E: @. i" K- g( q# S  j8 w7 f0 G
/ b6 B) Y4 n0 A
睇人物列傳都學到野啦
: G: T" y* O/ T依家我最了解既歷史都係三國
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
套野不知所謂...
Originally posted by 155220 at 2007-2-15 10:21 PM:3 ~9 }9 Y8 f# z) S8 k% W1 s
6 z, g9 `3 v! u
; r* f% R: r& r# Y4 c
睇人物列傳都學到野啦
7 c4 U& w! N  T5 s
係ar..
3 W! ^# S" {+ H8 W$ x( \+ y尤其是而家佢會分埋正史同埋三國演義
民主定民粹?
就係因為咁..睇睇下都無咁好睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 爭霸點解咁樣o既??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。