<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 09:02 PM:
) m6 o1 g% x7 k- k
+ x# e. F- e0 ]6 A% b
: Z' c, ~9 o$ n: S$ k佢地定格睇美少女變身時有冇走光
7 m  z3 H3 {0 X& K  X8 r1 H見到d野好似發現新大陸咁...
' l' b" S, O! y2 S
hahahahahahaha......+笑到流眼淚) A) A* a+ T3 C
我小學成日都係咁做ka
! g+ z& q. |( i, Y* [5 Z) R; \
; V( ~$ ?2 [1 u( P6 p* Z都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
你同佢話我鐘意你所以先無女朋友=.=
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:49:4 T0 ?; ^! o& s5 h

. w" z5 ]2 l  n- D  d1 n* R; ^" c: q6 F7 m- B: y
都話你成30歲人架啦小學睇美少女變身走光......... 我中學先睇
6 U7 B, v1 ]- P7 D, ]美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-3 11:29 PM:
: v  y9 y/ e# L" K( l6 f3 T3 W2 f) E4 ]% r( f0 Y8 b6 r: n- W
美少女變身走光唔係大專時嘅事咩?
( P8 _/ A  Q0 [
' j( m8 h3 ^9 P* t7 V# ]. b8 r" Z! k我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
Originally posted by y2h at 2007-5-3 05:06 PM:# \8 O1 p  v8 T5 W+ |4 X( r2 M4 c/ U3 V
會唔會佢對你有意思
. H' q8 N, M( b2 S$ g! V8 u+ `
6 S8 d. u) B5 ~8 y. h2 L
咪係,其實佢係唔係想溝你呀?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 22:44:
3 w; n0 A* ?2 Y3 I
8 S2 z0 ~! I) `# r6 b1 \: l2 D+ Q+ b. \: i6 m
1.做咩又吾答我d問題
: C9 m8 m- m/ d0 c& S8 W) G9 ]  V: B8 U% O3 L, ^: u
2.我理Q你靚吾靚仔 , 我對條女有興趣姐麻
' H8 y! h( b3 Z' Q( p( G  M$ l- Q' D0 x) @+ X1 O
3.你有冇留意倒反白字???
# W7 x+ D' J2 n& e
6 y: q8 [+ Y0 n0 c' J0 y( x
哎呀,唔洗咁認真woo) p- N  ~4 m: _* z+ V, l- _
唔係唔答你問題
/ r: s- K0 N" X' _我只係分享下笑下ka 炸8 d. F6 P* S9 W: Q7 E( i
所以無林住"研究"佢....* C3 \8 p& z, X; o. N' d" H

$ i& `" y3 @( n# Z: O) i1 j4 l你對佢有興趣.....如果你係認真既話
+ I7 l; q4 `/ P9 ]& E6 Y+ s# r, v我可以幫你問下同事有關佢d野7 D5 S$ M' v# X  W( Q; [# o
""無必要都唔好野佢,我都唔想...真係唔想...""- e& S4 S- F. B2 {

' A3 Z, v; J2 t- `& f1 L  l你有冇留意倒反白字
& v6 _% s' r$ D2 v4 {' m什麼反白字
Originally posted by 笨小孩 at 2007-5-3 23:49:# j, U' o! M1 q: l6 B' ?
0 \) o: B4 R* I- O# v" ^

4 G$ w& U! y+ P8 N; W- n咪係,其實佢係唔係想溝你呀?
% f2 Z) t* W4 r3 }+ `, o$ b1 j
' A. ~- D3 h8 f: y老笨好耐無見la
Originally posted by playbr2 at 2007-5-3 23:46:
0 ^* T, }  \1 I5 B4 |3 B* ^  f  ?, ^% b5 w8 z

" s6 E: \; Y( _2 x" N9 G我特登留左幾年班.....就係為左睇美少女變身走光
6 V$ K) ?, R- s: I& K1 K& Z; ~7 A7 e6 ~5 O
共大獲
Originally posted by loklok117 at 2007-5-3 11:52 PM:
% i, D4 |9 ^: N' {, o/ Y6 r6 E: }6 V1 l% }4 q

; o6 S+ d$ b( D, G4 O( M0 A老笨好耐無見la
9 ?6 G1 o) ~8 F  p6 K! I* J% g# o" `

" r8 D% X3 g$ d' _* a- M& P+ R- N* d8 z" ?7 o) f% Q
哈哈  你個故仔好搞笑ar
1 P/ [  X( i' n! w7 f- v% D9 b+ e
. H) G/ a* _2 L+ M8 }& }而家d女人係咁架la

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
比著我 我都唔知點答佢 -  -
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹之朋友個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。