<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC
返回列表 回復 發帖
老麥出左雙層魚柳包之後-w-0 ]; S8 M0 U( O  O8 ]
+ v* R: e* @% \% @& g0 n: A
就對老麥同kfc一樣失望=333=
Originally posted by at 2007-6-12 19:30:
# W( \" f- v( V老麥出左雙層魚柳包之後-w-. v8 j( f) `! L1 [( P' i
$ x) L9 d9 [) x, p' ~3 e4 `9 o
就對老麥同kfc一樣失望=333=
4 W6 I( J* {3 `! y# P3 {; r1 i# _4 x我地係度叫雞,你就多舊魚
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 07:33 PM:" r' P4 Y: w9 L! `# y7 n

" R" w+ z8 j: _  x; l我地係度叫雞,你就多舊魚
# D; G0 r) n9 F7 M5 Q2 z& s& [
( S, W$ k) [  j4 V, H3 a) S9 b
& ]- G7 t* J. Q- a8 C對唔住-口-"* h9 ^& u4 r; r; T+ ?+ p8 P

3 L- k: D7 B2 o: w我承應我九唔搭八左
多左del唔到
0 ~4 a) B. R# H3 W- Z/ g
8 R8 I: e# ?/ \[ Last edited by 謙 on 2007-6-12 at 07:41 PM ]
Originally posted by at 2007-6-12 19:38:
4 C' z% |; |+ P5 T
# A8 g5 {: v& [' K0 B/ p- a6 r/ b; z4 k
. G$ X$ a3 G( J& I6 N
對唔住-口-"
0 A" Z0 ~5 O3 \7 H3 V0 U7 \/ X4 {
* C% J) R4 g! b我承應我九唔搭八左
: v& ?( G' k( j# p# E
講下笑炸,唔好啊!
) N3 W, f% y, k; [講下講下搞到我想叫KFC  [* C3 B0 V, n/ \
上網訂訂先
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 08:12 PM:2 N  m" n- [& F7 X  s: R7 E2 U/ Y/ `

3 X9 J, U0 E4 `講下笑炸,唔好啊!' r, E7 n3 {7 ^4 H4 ^) G
講下講下搞到我想叫KFC
5 ^  f1 v2 G0 _3 r, N  e$ y0 R上網訂訂先
3 K1 n6 g; r6 \0 x0 J  j/ c+ Y, [& q

3 `8 h0 Q5 c  T. R0 ?無火無火" u1 m0 i7 e. S# e: J; a
! a0 L: }- r3 e' i5 C- `
我講黎都係搞下笑姐
我已經叫左一個$178餐,睇佢幾時送到我屋企0 ], J/ r9 ]4 S. K! k% y% ~
我聽人講要成個幾鍾頭至收到貨
kfc 好味D  ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 麥當勞 vs KFC

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。