<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ronald001120 at  12:30 PM:# z3 D  W2 h4 K3 `: g( e0 f- b5 c

" l% i4 D' m* J- V. f我覺得報警都無用5 h3 ~4 w" s8 P
d差佬信唔過
# B  e: \4 M& y' X
D差佬泥到審犯咁審到時佢傷多2錢重
Originally posted by wind69 at  07:28 AM:& C' M% x; Z+ v, g1 Y
..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛....仲要o係舊咖啡灣& [5 ], @: Y" n

6 d6 ~' ?# N2 a" P) J1 j0 y碰上一個正在哀鳴號哭ge 靚女.......+ W( e% @& Y2 S  O+ d
: p3 s8 j5 \+ o7 g; \5 ]
真係唔好怪我無人情味!係咁多不合常理ge情況下,
# S5 P$ \1 m' A+ X3 y7 ^; ~1 ]. H; p0 y! _
我一定會乜都唔諗就報警,然後以高速離開現場... . M: M" X4 H7 J4 p  m: [! E. G9 _

4 n3 U5 G3 P/ q7 O# X! l' o% M3 g- X
所以呢,樓主...你確實係一個好人。
6 C4 Q9 D# G) z% I1 {2 s+ E& A" Q
" u0 z" F) m5 s但...當你提到她跟你們說, f% P6 o/ {) ?- s1 D% `8 S1 G
  Z% J6 l9 P# X2 C
"你地如果見到個著白色衫既人你同佢講佢女朋友好掛住佢la 唔該"$ N# ^' |2 D8 C7 |/ l# R
1 T% r( J7 @, {9 ?& v( |/ a3 o
我真係打左個冷震囉
0 x, C: A: w) r# A
! h( _& L9 K9 d$ J/ r( @# G' E笑L死我
( p7 P0 O) Q4 D0 @% K1 d0 Y! H7 ^' T6 J5 Y. {& p: W

8 x- H5 B$ V( f9 j: N
; f( |% a5 i% W3 }4 _7 ~2 K' c/ ^. ^
, R& y" s, f* a: h x 1000
Originally posted by msv at  05:23 AM:1 h; H1 C! t/ V+ w6 N
我17歲差2個月-.-''
/ v* D& Q" z& L1 H" X: a' T( R/ ]+ F6 D+ [1 ?5 U
不過當識多個朋友都好既...不過真係好膽心,好想知道佢點樣/..\
, z" O# f  I, z, }$ S
2 R, D! o" \7 ~, n  k你係學生黎架咁細個又幾英勇喎
七月講呢d野真係好恐怖呢......
好波  7月夠膽做呢d事/ N2 U9 O& q# m5 T3 n# B
Originally posted by wind69 at 2007-8-23 07:28 AM:! A+ q- V# H$ O, e
..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛.....
$ V$ @5 M* \6 a, R- U
你...唔好講鬼故啦
) L4 ^: O1 M( I( P不過著白色衫咁多人, 見倒都唔知點問
  W7 M' e. P: l" o" p# B, c) r' ^, ]' `) Y( Y- m: h& r* [
樓主...冇卡片都可以寫低電話o既姐 ) r6 e, R: y8 Y

, d* L7 D* ]" f1 j4 L+ ^' q如果佢唔係靚女, 你會唔會過去幫手架
9 `6 K# T( n0 J/ f: n! |心理學話靚女容易得到人地o既同情心同幫助架
唔係講笑,如果唔係7月我都可能去睇睇咩事
4 k6 X( }9 @$ ^! c. M  ?0 C依家7月..你真係大膽=/=
0 p9 ^1 U# e% L6 n. O" }俾我都走路-.-
good job, you just do the right thing that the men should do!!
9 j7 A& K' ^# W) V& s0 M. j不過你真係幾勇,因為如果她條仔殺出話你搞他條女,架都有得打,
# x4 X1 I. P, ~8 c$ g; y. [7 o& w4 T好彩你有多幾個fd,又有單車,交腳都快D的,夜媽媽一個女仔實在太危險!
( b8 p* M" }* G0 U8 G
/ T0 n1 E* ~# ~3 s! m* y6 a我都試過起MTR見到個問路得會考女生,去考英文oral,
# n* Y( H; L# i5 D) `0 p: h7 y她應該去柴灣考,不過她去左shau kei wan,就黎遲到添,
3 V2 g$ h1 e+ E/ E% C& A# \& C我拿拿聲幫她截taxi,仲問她有無錢,她話有,
( L0 V# @3 T2 }& W, ^不過個女仔又好似唔急咁,我仲急過她,真係唔知她考成點... ...
+ B0 m1 I! i! [
# J5 I2 w$ k! w7 n[ Last edited by 'nice' on 2007-8-23 at 04:37 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-23 03:52 PM:
0 x5 u& h" c) @4 E: c% W9 Z, Q" e2 z) {6 D/ }7 u# R6 C
你...唔好講鬼故啦
+ P& v& Y* {2 }. i: R7 m9 y...
6 o9 H, C7 ?* Z! |8 k0 q
係ar
- J, x3 O; Z3 {% w如果個樣好似果個8a 14歲女生甘
* y4 I# u& A9 Q( V; B/ j一定好少人會幫佢
我想知果個係阿婆你會唔會幫?
. f' ~7 ~% G! l8 t2 I5 d仲會唔會想識多個朋友?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。