<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢d咪叫好學生囉!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007/11/1 18:35:
4 o: E/ u, E  d: q9 I2 h6 n/ k9 w個miss我可能識 ...
5 y6 F$ k6 Y$ o0 x+ i
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by homan173 at 2007/10/16 22:06:
: H) {4 t$ L& I7 ^9 [4 W/ f# ^/ b好白痴- -..
( i; Z3 x* a6 Y$ I7 F都唔知佢拎個銀包出黎做咩
, x  u( e: }$ p1 I6 t
人地show 佢個名牌雙G銀包呀 ......................
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
未來社會橦樑..
Originally posted by CHECSS at 2007-11-1 10:50 PM:: Y, M4 ~' L" Q' a% [; b
4 }' J- R5 f0 \7 q' c4 P+ D- i3 B
0 F3 t; i! @3 t: x1 I: t# p真係好似 , 尤其把聲同語氣 ...
( w9 v0 x5 m- n" z. f+ F6 H! Z以前係伯雨(己死學校)教 ,$ N3 v! @/ Z$ z& k. f; i7 Z
佢份人係唔錯 , 但比貼士就真係 ...
個miss擺明打份工, 加上教著班生蕃, 咪關人鬼事囉+ K! q4 i+ C, X# ~9 }

' g) C7 n6 N; B8 l$ ], H唔拍都唔理, 一拍底, 上鏡唔點得呀5 ?8 s4 k. Z- R* l& T9 Z# k2 m  _

8 s! |: D, t' C! y長沙灣祟正中學 ...miss冇晒呢班友辦法, 仲夠膽死話miss呻吟
5 n6 j1 `' x; ?' t
! }* W3 i( v6 c+ D% H[ Last edited by agogock on 2007-11-4 at 07:15 PM ]
Originally posted by agogock at 2007-11-4 07:07 PM:
: }: r( d0 C: ?個miss擺明打份工, 加上教著班生蕃, 咪關人鬼事囉* Q& {; e4 ?) S

% T1 P: g2 C. i$ {6 Y唔拍都唔理, 一拍底, 上鏡唔點得呀
- U8 Q& y& Z4 V" e( u( u咁又唔可以咁講 , 有d人真係唔識處理 , : S& n* Z  @. V( N- J6 n! U5 F! j. V
如果真係我以前個miss , 我肯定佢係e種~~
hong kong edu ..... ah
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢d咪叫好學生囉!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。