<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 嚮2007年既今日打機~~竟然有人嚮機鋪問我攞錢...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2007-10-28 02:47 AM:
$ w$ c6 j5 B# K+ i. B呃錢就冇,呃煙就成日都有,不過我都唔係個個俾
. U, F4 o& t  g+ B6 T# z  i

% N! N* J8 {' f/ B' i上次係機鋪請我食煙個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by 愛新覺羅 at 2007-10-27 12:05 AM:
2 a  Y6 K! ]" B) v% Y+ M乜仲會有人咁樣ge...
; S; c6 S' `) T% P4 j+ a( F
9 T% i1 \  Q3 |$ K, _" \; J我都只係睇過係車站有人扮慘* ]- O# s2 `3 c- ]. i/ \" T* F6 u

- ]: B% j  e  D# k叫你借幾蚊比佢搭車ja...
; k$ b4 h; w8 {5 P7 {* L* Y% j: o
(佢個個都問..如果個個都比肯定可以搭好多轉
+ I8 B9 Y: Q2 z* V; D
# _1 F. ?4 v- [$ H  O; l$ {上次幾蚊都唔借比我個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by 阿感 at 2007-10-26 11:11 PM:) g0 f( `) ^# h, p/ \5 Z
以前o係兒童場打機間唔中都會有人屈錢,係屈都係屈十元八塊,可能因為重係細路" y$ g8 \& q' ^% i
# q: m/ \+ u/ ~! Y
而家都重有人做呢d o野?條友座時光機o黎架?
' X% Q) s! E$ u  i/ t4 [
0 A, y* ~; B0 n6 T1 J/ i) X/ [o係兒童場俾我屈左15蚊個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by ckyckk at  04:42:! f  ~8 w0 p  d* K1 g# H9 J# }! d
9 E: x: a. z3 S/ d
+ f: ~+ c3 _$ f, \
o係兒童場俾我屈左15蚊個靚仔唔通係你 ?
! E! `- F( m! l8 W3 j4 C& _' j3 X0 N
肯定唔係我啦
Originally posted by 阿感 at 2007-10-28 03:52 PM:
7 H6 L! @6 i0 p: [, R4 j) y
. z: S6 ?8 t# p: O5 b4 w0 h: B8 x: v6 C: c9 q0 q6 L8 U7 u. r
肯定唔係我啦
$ j& P) N; {, S& Y8 P# A! ^8 c2 K8 P" p
咪係囉,感感出名係靚女黎架嘛 * l$ c/ I- p$ e  Y/ A

$ P3 @. c6 [0 [" p& `隻衰雞都唔識貨
雞雞你個童年都幾精彩喎,咩野都發生係你身上
Originally posted by sfxc0000 at 2007-10-29 04:16 AM:
. T3 P: |4 U6 @7 L% c- w* U3 E. C5 F# m% y

7 @0 {0 a! R4 Z( Q/ d! O' ^( q  a咪係囉,感感出名係靚女黎架嘛 : }2 k3 _4 T5 r  N3 I3 i7 ~# A: j( _

) r3 m& W" x4 A5 F隻衰雞都唔識貨
1 L3 Q1 s$ }# O, t% w- m8 F$ B
以前細過一個人入機舖真係試過..... 攞左1蚊啊.... 慘... 明知雜...但係又要入... 對方牛高馬大...唉.... 所以父母係極度反對入機舖打機...
Originally posted by 愛新覺羅 at 2007-10-27 12:05 AM:2 n4 i" y5 Y$ J% {
乜仲會有人咁樣ge...
+ z+ Z1 K  b0 q6 S2 F; g) t6 U9 c0 ]" f+ T+ Q
我都只係睇過係車站有人扮慘1 @: \4 S5 Y- Q5 [8 s+ i8 b

7 K; R- w6 N/ [" k叫你借幾蚊比佢搭車ja...% {# }# Y3 |' a% m. h) T

+ Z7 q( k: Q0 l& u9 k3 L(佢個個都問..如果個個都比肯定可以搭好多轉
7 p6 x) _# \+ N4 {0 `! x6 @- Q我都試過, 仲要成日見到佢係果區問
超 + shocking pink先最柒......如果做古惑做得咁sharp真係on x
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 嚮2007年既今日打機~~竟然有人嚮機鋪問我攞錢...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。