<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2008-1-15 04:37 PM:% h: d* [4 j) }& {. ?
3 z  }8 s+ h6 q
, V7 Z8 Q# P3 V7 z
我對沙田少年的性別有興趣1 ^3 v9 @& I4 w2 E" ~, P  \! t
另外,我也是住在沙田區的。
" e+ d/ f' i5 t9 r/ x) [

+ {3 Z* Y( b1 B6 [. y7 z3 p- h- w9 f4 d. v- y( w
Originally posted by at 2008-1-15 08:03 PM:3 Z+ G- l3 ~- j0 {
1 o/ A) F/ s$ J: C! s
直接d啦!衰鬼我對佢樣有興趣
$ `8 o" W$ \9 W
3 ~* J$ i' b  d5 E& ?* @* g/ e睇過架啦
Originally posted by chong2002 at  03:12 PM:
( T2 H0 s) z0 J: f真係希望有人可以ban 左佢..
1 e( w9 s: ]# o& U$ @# F頂佢唔順
8 j: G5 X5 O% I" W: k6 G, `3 t4 H0 S3 r- i* Q
佢同你樓上嗰件都不遑多讓姐
Originally posted by ckyckk at  10:05 PM:1 q" P: f- x+ H
5 a( O# C/ f. a5 F( Q! ~$ b
  u- [' }9 s+ s% P( u! j/ R. H
我唔 ban 分身架
  r6 j4 X; D2 }3 ?! }, k" }
+ R6 @5 f6 k/ {% w4 f8 F佢個簽名睇落同甘生有關.....好似暗示緊自己係分身
3 r% v/ d2 Q" Y8 X$ Z- [* @1 U但我覺得....毛論係佢真人定分身, 都係痴線既
Originally posted by 沙田少年 at  15:21:: `3 m( J4 v0 n0 N$ s( `" u% T6 W
; z3 @  W! g, M8 ~
吹水版 黎嗎
& m$ Y. s" u5 d6 m: I; a1 ~& p5 P, J; m2 B! Z/ W
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:: M4 I* c# T+ H7 {% @
0 \6 Y" u* \  v% G

' g) l, Q3 u2 x& d" U6 t) i. o送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
  M/ e  d# p- r4 t0 Y9 G
6 M$ Y  ^! a. {( I
咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
Originally posted by ckyckk at 2008-1-15 10:05 PM:3 f2 _5 l- L9 W/ B
8 u4 s" U# E! U! z

* y1 R0 N0 H/ v0 l) ]% W我唔 ban 分身架
7 u' c$ Y4 [- P+ i$ D( Q咁直接殺真身啦 3 |$ }! t- U. H  n
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by playbr2 at 2008-1-15 11:02 PM:2 D0 E" B9 O2 k" \- ^

" v2 B' H3 B0 R! h1 p6 Z
# t% p3 q+ z# l0 K/ z+ m咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
% j& M7 X% _" K. a# j& n: W% E+ N好過佢係度開post 講無聊野 =/=
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:5 R) U# L, Q$ k" x5 e& n: p
* O- G9 A1 Q- v& Q8 ~" `

( P7 @7 ~* w6 R1 i8 U* q1 T送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
, G6 \4 h, x: F
* {' j: I; y. o4 Y  U! l- W4 \5 Jhttp://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=136517
Originally posted by chong2002 at 2008-1-15 11:41 PM:
& q& k1 |' p  ~. S) a* Q& L. J8 Y' t( H3 H1 r4 H) F# v
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
0 b7 W4 t& }7 c
+ e3 ^5 o  B  Y
http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=17
5 c0 @. A$ Y. a我開始明白呢個區嘅重要性................
$ |* }* r7 r" l# L( U- n4 P
6 B3 J1 \4 W) z/ b話分兩頭,其實我覺得呀沙田少年呢吓真係掂咖,起碼引發到話題性吖嘛~9 Q  w4 T4 W+ w0 W
雖然係插多過讚,但都算叫做令大家有d 野玩吖~8 Q3 {3 j4 S/ U- b+ D- J
話時話,如果佢呢d post 圖文並茂登埋自己個樣同落街過程,收視一定爆燈~ 
9 r* o9 a" `2 w0 Y# G肯定成班版主排晒隊加佢分,全部版友日日追黎睇,勁過true man show~, x% m; n8 Q6 O6 }! n: O
話唔定佢仲可以成為沙田吉祥物,從此成為沙田市民代表添呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。