<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題
返回列表 回復 發帖
唔好諗太多野   禁樣會搞到自已發惡夢架
Originally posted by 155220 at 2008-3-6 08:22 PM:* u( o- d! J) j" \3 o3 T
唔知點解我間中訓訓下會發夢,之後劇情會去到行梯級,然後一行就會失重心,就響失重心果一刻嵬會驚醒,你地有無遇過同樣情況同埋知唔知點解?
% f' E/ p0 w/ w$ D& J: e+ `

0 z8 E+ D( y' E  e; W; L0 F4 D2 P4 D. g% `5 `
Did you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
Originally posted by sakura310 at 2008-3-6 21:38:& r5 h/ |. Z2 q0 ~4 ^9 N3 d( X
據說(我都忘了是從哪裡得知...)
, P  T# _/ r+ b9 R: G. C. n& [好似...
- c2 N2 o3 T, W) v6 @+ }- T$ T" E

- [& I) y3 y2 W+ a( h1 T咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
Originally posted by sk at 2008-3-7 12:54:  \3 q5 {$ r4 a
$ O2 F9 V. g$ }! i/ S( C
( k* N: V1 h* q, {9 D/ i. F7 V

3 n% T$ o( Z5 z6 eDid you run to 梯級 in order to escape from some place/ someone? If so, it could mean you're worrying something in real life.
) L0 |4 V/ Q% f4 a+ z: ?

2 i9 P+ Y$ \+ o" _5 g* L' S唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:16 PM:  D2 m& @# q; ]5 h( D8 B

Z/ s0 t9 G5 u
' g( T! Z2 I5 Q, G# ^' \8 S* Y唔係,一切都好正常,就好似平時行樓梯咁,但無啦啦會失重心,然後驚醒...
& ^  W3 B9 n7 Z: v) S2 s' r
你點唔去港男區呀e+???
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 04:15 PM:
9 V' R8 R1 H: J) d& Q2 e/ O" t$ t
4 b5 P+ q  _9 ^% u) v: ~) q% m- J% F) J
咁呢個夢通常係會由幾多歲左吠開始?幾多歲又會結束?
0 h/ Z4 X6 v. }
咁我又唔清楚wor
" b' U' |2 m* d! I- n' X我記得有次夢到係我行行下仆低左
# ]/ q; T; o0 e8 R跟住就有哥種「離心」ge感覺
! b4 G9 u$ u: H我算係好偶然先會發生類似ge事
) o( t, V+ I( Z" N6 U我諗話在青少年期間,可能係指15到25歲咁上下掛...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 16:21:+ n2 x/ U( I$ E9 A8 m
5 y! F* ~/ a$ L0 `0 }0 b' h
你點唔去港男區呀e+???
  [- ], N% Q; v  [. d+ A( C$ a! X6 G: D% U# V+ N) Q
我唔知點解好多時唔知點回帖好: h) n8 ]3 b4 k; B, T; g
你又有無好似我咁驚醒阿?
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:00 PM:
. |$ p8 ^3 ^& F' k3 B6 X
( I% {6 K% }7 F( L1 W# [2 D
, K% T" v3 D  S我唔知點解好多時唔知點回帖好
( l; S# B9 O# v1 k* Q+ x6 s6 Y/ I你又有無好似我咁驚醒阿?
1 i  U; @3 S/ {% }" c* F去我度羅~~
9 L5 F3 K2 k' `2 A2 v# h% P有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
Originally posted by e_e at 2008-3-7 20:20:( z/ k$ o( q& G9 B7 R: z
+ W7 F/ F8 E" W2 e& [
去我度羅~~
) {5 v1 z( u3 X( c4 }$ u  x2 w! b' p- l有呀 , 因為我係look架床 , 個欄又矮 , 成日形住會跌落去 ...
1 h9 L+ g! J, Q  y
6 t" Q  `( d. S9 E! B$ b. o$ E  }咁你咪訓得好差?
$ n7 q5 _+ i8 |2 |1 d以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
Originally posted by 155220 at 2008-3-7 08:31 PM:3 P5 {4 F* R! A& D
6 k# n( v+ {: C! _

! E) Y$ M0 H2 v, h咁你咪訓得好差?
9 m$ N% ]3 q8 C* q* k以後放link之餘講番少少同主題有關既野咪唔會俾人話law
1 i9 h% j7 q, f5 Y( E- r! A
咁又唔算 , 不過一撞到個欄就咩羅 ...
1 K9 ^  P0 k1 D5 U  |. ?仲唔去我度???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 驚醒問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。