<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:02:
6 ?: q% B8 O1 {( H# E
! @2 r$ G6 Y! F8 ^6 ]# S
; W" ^4 Y2 h/ p8 s0 z8 B唔計你前面講嗰d廢話,: t& J, B& c- ^8 Y: m
就你9個字黎講,! I, }* I8 `5 M9 m! R6 u. O+ h
希望承你貴言啦 !!!
) T3 }8 p  Z4 O+ e* k5 h4 M輸打贏要,土共本色  u$ \) }( b7 t# N/ {
前途無限,祝你成功。
ok....
7 H* }6 D2 Z. G; b版主,我改番啦...
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 02:05 PM:: `0 T6 {& `2 a3 N

* a5 l7 E. G) o; ^! @% C  [輸打贏要,土共本色: C$ f9 I4 E1 Y: ?) X( Y1 p
前途無限,祝你成功。
4 y2 v/ q$ K! e4 u' ]4 Q" f7 y0 S

' A0 D* R7 J' d7 K: N/ k輸贏都要打,洋奴本色. c7 z2 T2 I# Y
前途無限,我都祝你成功。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:07:
) g& g! `- Y0 A2 n7 `# K. _
2 l" `& f) Z# r5 d9 }' d1 t- |* t9 Q  U
輸贏都要打,洋奴本色) ]! a4 P* z) }: W' O  k
前途無限,我都祝你成功。
3 P8 D! P# d+ v, j; D! K: W都話你吾中point架啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:00:
) G) [# c, z: d1 s- d" t( a) \) M

3 G. x: m6 D9 E  K' C1 u( j我就睇下你幾時輸番
0 F: u. P5 A  z! A7 X# l我驚你冇咁長命?
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:06:
- o8 y6 t$ T+ D- g; }+ m0 A' fok....
5 d* G7 o  m2 D% [7 K6 S2 l版主,我改番啦...
; M2 I6 ~7 P! x# F7 N3 S& X6 ^( v! [0 k; n

8 U) L0 J$ Z4 Q下次記得唔好啦~~~
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:59:# A( h& l6 e9 [! ^9 z
大吉利是咩?
" h+ E3 w/ ~7 S如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
  d4 V0 e- r& h8 k  @+ R; X
咦,真係可能發生喎,當年我滾咗條女,跟住佢仲話有咗bb,之後仲走埋;
% J) G( i  u7 G' O7 a9 m計起嚟,個細路都應該今年考會考.......不如你返去問清楚你阿媽, 費時你又死得不明不白!!! 仔呀, 等你好消息!!!
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:02:, }/ B4 W+ j# n) T. `
; x% U8 h' _! s
; o. z/ U: l# I7 j) R
唔計你前面講嗰d廢話,! B0 Z3 ?# H: p+ z
就你9個字黎講,
8 ~4 }& _" j* y" _; y. g: g希望承你貴言啦 !!!
5 T6 [7 B7 g( t% v
通常狀元都冇好下場!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 02:25 PM:
0 q. m$ A: M% N) @
5 c' E, E( ]% M" o; W0 S2 N" A) X* p咦,真係可能發生喎,當年我滾咗條...
) j; x; K' p0 B/ L) C- M) K/ {4 R! L8 E
) d( j% A3 E3 k9 ?' t
如果我老豆係個洋奴,我一定先殺佢再自殺....好彩我老豆唔係姐...# G+ J5 c- j8 i5 @) P! y
係度認親認戚,有咩居心呀你% C* E. b; l- ^" r" Q8 z) D
仲有一點,你虧架喎,學咩人滾女呀
9 x, e. P; T" g  B" P2 ]- `
/ i6 G* S, F1 |! O$ Z[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 02:40 PM ]
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 02:29 PM:
, Y7 R2 v; T! r: B5 J) D$ h9 ^9 ?" F+ Y, ?- u
通常狀元都冇好下場!!!
# A3 T: w0 R0 W+ e8 }; J
# P1 X4 g4 I9 ~6 l& d; [
" g1 C9 N- f: A( [) r. Q
通常由外國返黎嘅留學生都冇好下場!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。