<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個人睇戲 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-30 12:11 AM:0 a) T( m! e8 O: K
認真嘅post就無人回.....
% Y7 D0 K7 z9 h& J) ~/ X0 Z
# s* c$ o. p/ F) G擺到明係搞事嘅post就幾十個回覆....
5 w& `' l1 ?9 P- W
  Z2 `; v6 A4 g+ T% F) l# O' u* q+ S覺得點都出句聲啦,等我知道26FUN原來都仲有人好唔好 !!!!!
6 O. [. G' ~  Y4 P. i7 p( s

% b% M, H+ \9 ^2 K- `jen兄你近來都好活躍下喎。# J# l7 l0 I( N& z8 V4 }' V
" L* B  `5 H& h! i$ j- g4 y
有無朋友女朋友都好,以前都會一個睇下戲。但近幾年就無了,年紀愈大,一個人睇戲反而覺得好怪。有時想睇外國歌手演唱會,朋友又無興趣,自己又唔想一個人睇,所以錯過了不少正show。
Originally posted by sas at 2008-6-30 01:12 AM:
5 r3 j! G: S  H4 o上次我自已一個睇變形金剛
( b! i, l1 X6 L3 w% \因為我女...
, I4 e) f1 V/ q. w6 X" z! p, `
( e$ e! I5 M6 C1 K7 Z7 i
sas大大
我是一隻來自南極的北極熊.....
Originally posted by eric911 at 2008-6-30 01:41 AM:* b3 t' o" |. H* ?+ c

* P3 g- g4 y+ O' M/ @0 m4 R' q4 g0 Q. t$ N
jen兄你近來都好活躍下喎。# x7 U2 K( W+ W

" L/ f" K+ t9 j9 A- {- @有無朋友女朋友都好,以前都會一個睇下戲。但近幾年就無了,年紀愈大,一個人睇戲反而覺得好怪。有時想睇外國歌手演唱會,朋友又無興趣,自己又唔想一個人睇,所以錯過了不少正show。
  D  G0 P" C9 P6 X' X) t9 V+ ^
# p8 Y2 k" \4 }5 ]
% U! V! u6 b2 I6 N1 A
; k4 y6 T) j" u  E5 T. U

9 a3 S+ g; J, [2 G6 ]% ~& Y+ ~2 i咩近來 ?? 一向都係
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-30 12:04 AM:
' X9 m% K0 j9 x, A你地認為如何呢 ??
+ ?6 x( F( Q, u1 m' K會唔會覺得好怪呢 ??
& \9 ~  W2 B0 T/ s
8 N, K9 M/ d3 [9 Z
乜戲先? 話事話,
0 I7 y- c7 U& W# F2 P香港仲有冇出三級片?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by jen01二世 at  01:00:/ l0 [& G% H4 [# K  @/ A6 x. w
5 ?. d! a% c! D/ O
3 `/ {$ N1 j0 s) K  M
嗰班友仔嘅眼光,
* X+ L' j1 S) ^+ K
. {0 Z( ~. U/ v% S2 N: B9 |( i6 |- H# p我好肯定佢地覺得好奇怪,好似未見過咁....
' ^0 a) ?8 {' |) B2 t% P$ P  G9 K* E* J- B0 G
覺得你個人奇怪咋?
Originally posted by Triangel at 2008-6-30 02:03 AM:
, |1 m9 t' r$ Q' N- O( @$ y% d9 A

% u1 _4 }% `9 U4 G- b2 i乜戲先? 話事話,
0 k& G( o- y. }/ D香港仲有冇出三級片?
: u/ y0 |2 w2 B+ w4 w, i
4 n+ F- m+ b0 j8 S; Y) {咩戲都得....4 E/ P; b( v- A5 q" L

" s+ A1 \5 u7 k# M3 ^話事話,
6 Y- ^+ D; C; d- |# F1 f  U" m我唔知 ~~~!!!!
Originally posted by 阿感 at 2008-6-30 02:07 AM:
$ {  b; I5 T9 w3 |1 H! K, z$ l/ k& |1 Q+ W) ?
" I& [4 S4 w3 C. ~, t( P
覺得你個人奇怪咋?
' x/ N6 y6 T; h8 X- D8 k. q

+ m& I4 B0 s- b& U& R係奇怪...- X- ~+ [) l* A
但從佢地嘅眼神,我feel到佢好似覺得自己一個去睇戲嘅人好\"7\".....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-30 02:16 AM:
- S( m: R" T. `  C0 d5 p! A0 @5 k7 C

* Q+ j+ z& j; l, H' d9 B3 H1 {5 Y咩戲都得....
* Q! _: W( z' m1 w; e
5 R, u2 F& F+ n9 q話事話,6 D; o) Z+ a+ ~" L8 V/ k; P* q
我唔知 ~~~!!!!
+ o" v5 l( y, [
( A: N# k2 P9 c7 }$ z' P
咁D人夠話. Q3 x2 }6 r* g: x3 z6 _- E; T$ U
一個人食lunch 好娘% J3 g2 u0 f; w
一個人燒野食好on車$ ]( N$ q% [+ T3 Q1 V& l
一個人飲酒好孤單
* L& B6 y9 j2 {) k- j一個人旅行好淒涼咯
7    6      5    4     3    2    1
我想問番轉頭 點解要一齊睇戲?2 p5 e/ j* [  D5 H
你地入到去又唔係傾計 自己有自己睇( n2 _. E8 J- e/ W* z
邊個得閒恥笑你

評分次數

Originally posted by Takahashijinpei at 2008-6-30 02:39 AM:- D/ ^6 ?4 u# u1 i
我想問番轉頭 點解要一齊睇戲?3 R$ M) L; Y# X9 f$ U0 f/ g
你地入到去又唔係傾計 自己有自己睇
8 e# Y  g$ U$ n4 X邊個得閒恥笑你
* t1 O( O  j) X+ ]6 u3 R
# p& e! C) Z, W2 R( Y* y1 B$ }good point
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個人睇戲 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。