<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc00000 at 2008-7-8 01:55 AM:
! k1 I% Y/ ?0 s& [( l* _0 p; i
. k7 Z) X# B* C; Wl hope you ban my original a/c
& d2 |3 E6 g6 x( X; w* k, T& W3 k

! I; h# h! E% c: J" a1 P; V5 aReally
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:03 AM:
) L( q9 d5 Q  S* T% H0 E$ L5 H9 z8 s* b$ w' t4 Z% |

! s& a5 x; W5 _/ ]( D- l: c6 Y* zReally ban original a/c =ckyckk
& J4 f, f' a0 q- i$ d2 t6 x
哈哈 香港人  我得閒開左呢個post幾個鐘就咁多人
7 x- l9 ?/ R8 N; m9 c證明真係好多人咁做   但係勸勸各位  真係拎第2包既 又將第1包拎走既朋友0 T: r# u3 s/ |- X) \- Z) t
唔該將第1包放返原位  因為真係好煩的   有d客將第1包 10蚊既野 拎起 放係d 1包5蚊既到
) E: P6 r) i3 @6 l# l- l$ p$ I之後拎第2包又唔放返佢   第2d人黎買  以後5蚊 比錢先知唔係  插!  我地硬食 都唔知咩事
- ?4 [6 M' r8 o- \- q所以係到 呼籲下   拎第2包正常 但係唔該第1包唔好拎走+_+8 Y8 _4 \2 B0 A. V2 D
2 F( K0 a7 O2 F% ~6 v8 z  N
係到分享下多一個故事
% C. z7 t! Y3 U& j& u之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
" K4 Z  q2 Y, q' x7 t7 f9 l點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢( M/ R* T5 F8 Z  }
佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)
8 t1 |$ W  |( Z/ Y; j, `. t" _6 Q佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買

評分次數

Originally posted by 17317328 at 2008-7-8 02:06 AM:
7 J, @  c" L; {; y" s係到分享下多一個故事/ T* ]0 V# n4 X0 @
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面" U* x  p% G: ?: d$ H8 o
點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢  a3 `% e3 g& A* c* s3 A. b- n
佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)( p1 j. O; g: t# H
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買
2 s# {1 o: q* e3 j) k9 g9 b, L# D8 s8 \- C
果個 mhkk 黎架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 01:53 AM:
" W9 _1 m( ~5 z4 K
: R( L$ i' x. j( a- W4 U/ F' Y0 K6 q

2 z( F/ q# N$ m0 y
# Y4 i- i9 e$ c$ M# D買成人雜誌通常我會拎第 4 本或以後果 d. ?9 j1 R# v# [8 E/ m$ g6 b9 R) @
我見過 d 報攤好多人睇完半價回書
; V$ X3 Q# V8 ]# B. `+ ]
$ e, D. ]* q0 K7 R4 A
9 ~1 t' n+ S3 C( m[ Last edited by toy739toy on 2008-7-8 at 02:11 AM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:01 AM:
; W; l: A6 w/ v" i  m
5 H7 u+ I- k* ~0 [. e7 L) d6 Y
' i* [$ F. X" [" Z麵包一定會
/ G  R- T, p8 P- \9 U6 [- u! E7 V+ L感覺上第一包好多人摸過
/ ~1 |1 p& \1 g
# Y7 Y. `8 S4 c- H6 u7 `
某錯呀, 通常第1包多人摸過及較快會到期麻. 一定是揀第2包.
Originally posted by toy739toy at 2008-7-8 02:10 AM:; _4 j, }, [) t2 m- d$ @4 m
! @1 L# j6 ~; T# S5 u  K
果個 mhkk 黎架
% f3 i' Y% o4 ^4 x
; m- I' |& j7 R5 {( v
6 |) {+ t) }) y8 h
4 d) z2 v4 \! ~1 q+ z
同意, 放響最上通常都殘d
* N, R$ P, ^/ ?" [- v- m
3 j# l, Q( V) I1 e/ R) ]0 s; g% E順便問問.../ G0 |* b0 q5 a
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?
/ A2 |0 f$ I% N2 |- o0 @sfxc00000 original a/c is sfxc0000
Originally posted by mycomic2005 at 2008-7-8 02:25 AM:. w& {; b7 E) C/ \
同意, 放響最上通常都殘d
& q6 i& |0 U$ A# D. j1 W( |; W  O3 j5 N% y* _
順便問問.../ r1 x. {# J* a- g* f0 F6 v
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?  M  R) P/ {/ l2 u
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
9 _* V% g" I. I) ?* u: u9 z- w) q

7 e: h/ M4 Q9 Q2 j* \$ u
* q2 s2 Q/ V3 J' ^, lso smart
我由細到大都係咁,鍾意攞第二本或第二包- Z* [+ }; q; w4 T. N7 _) y/ U
加埋我阿媽都係咁教我,細過果時~
: ?1 Y( m4 e9 e* A9 B( X1 `
1 Y3 |! {  _5 w6 @0 p但其實第二本或第二包通常會跌過或污糟D

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。