<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗
返回列表 回復 發帖
hamsabboy兄, alan 兄,
4 v8 K# j' @# }% B  R0 v  b" F: d你兩位份屬小弟多年好友, 客套話就不用多說了, 大家又不是不知大家脾性嘛~4 S9 B$ d$ @$ f2 U
老套說一句, 相嗌唔好口嘛, 從來針鋒相對說話何來悅耳順眼呢? 5 {4 Q4 {9 _2 Z$ Y1 f$ p  }+ o7 D% |
對與錯毋謂深究了, 小弟而言最重要是你兩位好友 ...
5 V6 s- q  x1 aBOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:32 AM
$ ~7 }$ _( Q! f6 p/ \
# z/ E: B& m! J2 A5 t- j* ^9 M唔明.......4 u# t: z5 F! {! `0 ?
BOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
3 W: N) x4 b2 b# x
  k( R$ M6 l/ A0 n
唔明.......
& P" e3 q0 }1 p3 m! DBOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?. r' @$ @# J% V* ^" u7 |
hamsubboy 發表於 2009-12-18 01:49 AM
7 x/ @6 w& s3 u9 T4 @: }, }0 {- D3 y
算喇師兄,網上吹水何需咁介懷
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......
( R" |9 E6 E: q- [3 L' h7 E
+ L; I0 o" k, S- BBOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
各位,容許我講幾句
5 w8 {9 X4 Z6 e; E1 ~% Q既然大家都有想大事化小,小事化無既心) D1 Q5 W  S" R
3 N6 j$ j* f3 I/ ^0 I7 Y
大家就忍多步,退多步% k2 f1 r6 l$ M1 [' e8 Z9 ~1 A  {
繼續開心吹水,忘記誰是誰非可以嗎?
本帖最後由 自由神 於 2009-12-18 02:29 AM 編輯 ) t. j( M6 t# e9 C3 R1 |3 X
5 I$ J1 A5 X* l' A5 g4 r
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......) x& n; A+ i, t. V! b3 C3 K# o

# A0 S' [% ~4 t4 e  B* t; ~3 JBOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩" R9 S1 o- z: A# M
hamsubboy 發表於 2009-12-18 01:57 AM
4 k% P6 a& w% S9 t6 x1 o

/ W- ]% O2 ]( @( {( B" O
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
無啦啦想害你..
- ~4 t' z( w' T9 S4 k( c+ A而你所謂最憎既人,講句中立既說話都有問題既, 唔通要支持你去上court告人先叫正常?9 C# m8 C6 b' }. r5 t4 I
我唔知點解你要話人"自以為醒目 自以為咩都知", 如果有錯你可以去指出, 大家再作討論..8 z$ e; k5 [6 i" ]5 j/ M6 `  D
冇人做野/講野永遠都對, 我唔會,你都唔會.. 點解就唔聽聽別人既意見平心靜氣去傾呢?[/hide]

評分次數

3 o9 U: d$ H1 G/ g- O, N! i) ?# z3 ~! K8 E  D/ u
3 f) b9 w2 W! l, Y6 X
Kev 發表於 2009-12-18 02:14 AM
明白大家既用心~* I7 {+ Y% v/ `8 I' f
無論誰是誰非啦~
  Z) K3 \7 n8 i2 l; {$ S由這件事Let go~好嗎?
; ]' l2 z. g! B8 H- G
+ z/ O8 }: ]6 z* V: U* v! {% w# `hamsubboy叔 依家教仔, thx!
一 定 會 成 功 。
有 d 人, 你要大到佢暈先識死
一 定 會 成 功 。
27# 自由神 4 r9 [- t: E  ]! G" F

( b- X4 F, U2 S" f! V0 b好.. 一切隨緣啦咁..
7 s: |( O; T* K我都唔會再對呢件事make any comment ..

評分次數

• 自由神

27# 自由神
/ d" v0 M# J0 Q& F
* S/ G- Q8 E- `9 v  O- m' z好.. 一切隨緣啦咁..
0 a5 D/ {2 I4 F8 [8 H5 i& w- y我都唔會再對呢件事make any comment ..
/ I, _, A. t+ z  h' h  UKev 發表於 2009-12-18 02:24 AM
& Z* [; I2 ]2 P: L2 t
' i' F; U4 R( U. A1 l3 f' ~快d delete la! brother ! thx

評分次數

一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。