<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
: V3 m$ M- u) X" ~8 I6 `
( \+ e) u( x# u" q: f) H但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?1 C5 l* e8 v/ p1 O, V0 |3 g
jojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
6 U- R  b: z  J6 d梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
* h/ D) K. r0 J: e! T我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
9 e0 i. Q/ _$ Q+ K: P7 `4 m  V* G1 @. u* }討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
2 G- y5 ~2 D8 |2 f% s: ]梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.$ A" e; A  O( ]: A/ v" p- d
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
, [9 ]0 l$ P5 |1 g. f討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
7 ?" L; Q+ c6 Q& HWinters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
; c2 A- |  M2 H2 F: ]- e6 Y

h9 K# L: B7 e; m一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,9 p! F, `& J& `
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
% b7 ]+ o1 `) [6 q. _8 c8 ], P9 E9 H( o0 Y$ }5 j+ O( t5 U
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
) r4 v- a) G: l7 P. E不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。: h6 @) Y( q6 ^
andyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
6 Y  E6 L1 L6 D/ t2 \( |; e* a河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
8 L* L# d- A. Q; j  z% n' N4 d
河蟹$ i0 K8 k+ x: @  u
奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
' c! j+ r! M& q' E

2 `8 |: \3 }8 _7 m河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
& O+ X) g- ?- X- b; \: d$ c! m; N4 S6 o3 Y6 c9 D9 k+ b
係咪個別板主問題4 q6 f! G) D( P7 Q, a
奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
7 s9 y* Y8 D6 J1 @% S* P7 \+ V; w* G" k3 C! D
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。2 q+ n( _0 u$ L5 j, G( B! ]6 D
* }, Y& N* s* a
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
+ C# b9 L. S9 Y' }7 P在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,4 e2 ]- H+ b4 i( C7 p
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台); I( y/ C( l6 [, H
但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,/ V  F+ p- |: g4 a' k
回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。
2 ]8 Y) T% e& @7 a
! @! I4 u' @  P以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。

& k3 H1 ^' Z) j2 v4 R
% B, I; @6 }0 t5 z
( a+ ]5 k/ [1 l3 _" J
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。0 Y# e& s- g; k! z. x3 S

, `5 e9 [$ ^$ [/ v* _  i其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
  F; K$ H* y( H' H8 w在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,! M/ n7 J2 V5 F- {9 Q
(大多選擇忍受,因為某 ...
5 E( ^9 s8 M5 t9 c6 n5 H6 n- u  Qandyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
. v! {+ |" d! O5 `: ]% r8 I& V' o/ ]  B' ^) Z6 {2 ?" j; E4 S
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 - f6 ^7 t# a/ x6 ]6 N, ?
7 k, v/ H: x3 s3 Y) A
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.# k% z8 x: [1 _4 @6 n6 x4 N
- @# Z+ g  R1 ^6 M& C
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 & M  }8 f* ~; d% B

+ ^& }8 L! a5 l% C  H  o  n1 N又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...' O, |; P$ ?2 p& p: s
! _: Z1 a+ ^" R3 G* |) h/ S
同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk,
+ \0 E1 A: U$ k3 O  h, h1 C8 z4 M3 V0 [& A0 B( X
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
: \' h( N; |% l+ s
5 n2 ?( k& W) P  e7 o* X- f可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 ( c$ V, c5 L  \  `$ W. ?) a

4 `5 R& m( _- P1 J  N4 E  _) i$ ^不過唔login就無可能留過言, thx過作者.' J, R6 N) E. p! z8 |+ D

5 P4 \' [3 }% M: K  }" s2 i但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 .../ _$ x& y: b3 q, q2 H: h  v
ATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
$ z7 t& a/ h! K' \
# X8 p! u9 Y: ^9 A, y9 k
8 c+ e; B  G7 I# E2 eWinters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
  e- Z) l% R& U( I& k我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
; S' D! L6 D) w如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
+ q/ e, _8 w( ]2 e
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
4 m0 q$ h/ ?6 k. Y! z如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
' }: x+ a6 x  A" s" L- Ve_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
0 J  p! w: m3 ?8 V
除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。