<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?
返回列表 回復 發帖
唔會,會叫走個條友,然後條女好多謝你,咁自然會同你強姦la,係唔係
我女友係...7 |5 {/ O8 f6 }) Z
現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
7 ?7 K5 f7 O- l  v: ^  k1 _5 H講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
3 _  R. {% y9 e1 `1 }於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~$ d/ U" K8 e0 a! Q" S
當然...嬲爆爆既我係勝方..
9 s- V  ^) U% j6 ~/ L# U, K決鬥方式就係對聯~
& s# ]' t8 ^8 I
% _, L$ R! ?3 l) I9 Z+ R: w. e8 |" [
& I+ F* Y( I) Y/ p8 x
2 o) h2 F  ]3 d+ o# r
- D0 N2 ?; o' X( Y' y
+5
1 ]' z* A" y# G' h! M) Q+ x3 S5 i, e; H
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-3-19 at 08:51 PM ]
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:" i$ X. O; ]+ F$ k/ Y
我女友係...
! v+ W: ~3 J4 j" V現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..  B4 K. G0 k% N+ F5 R* B+ V, }
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
+ f- |' B  z# v於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~$ F+ ]# Z$ H$ D  W$ @: X' C* \
當然...嬲爆爆既我係勝方..0 @- ~2 T6 V' C
決鬥方式就係對聯~
3 [$ H$ m2 F2 ]+ t1 `5 J" {
咁點呀!
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
1 w9 H, p. s( l6 M. v$ m* T 我女友係...# f: e1 _5 w0 |* }2 b" P3 ]
現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
! _) J+ v3 n4 @/ |3 b! n講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
2 j4 v+ C* z7 F% b' i* Q( N0 N" s於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~2 V4 u& c+ I- P2 N% b& @5 \2 X
當然...嬲爆爆既我係勝方..1 n  _% Y" f- j/ ]2 A
決鬥方式就係對聯~
, Q* `; z8 B2 S9 h: O呢到果然係吹水區

596 x 322 PIXEL下載

以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-3-16 08:56 PM:3 ?: p/ J" \! G' B
: E  b7 q' c1 R; _8 Z, d
呢到果然係吹水區
  }1 g( N; o( d% B: B6 j假架!
捉佢去俾D生愛滋,花瘤基佬輪
( a. l3 H7 k5 A6 o$ U- N係佢心口寫(免費任做)& _" l: n4 a6 Q2 r
之後再除曬佢D衫綁向好景前面
- {$ y* \# a. c% A) h然後再將以上的野拍成片
1 k4 g! j2 D- Z" x$ c送俾D老番佬攞去出4仔無格
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
Originally posted by lijinwei at 2005-3-17 11:14 AM:
$ k9 ^" N1 `0 W$ f6 k 大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
9 x9 S! z; b/ m( E; _. h) e, G7 T! g  q' |8 x
9 q; s/ A% u+ q$ Z  u0 N0 N: A
你吳計較咁你叫你女朋友/老婆去益街坊啦
會 好似好慘 你係另一個睇法去諗 2 f( r3 J' W$ Q' V) g
/ T% q; ]$ e  f; ]) s
證明自己簡呢條女冇錯=.="- ~/ v! x5 U3 J
條友正先會吸引到有人咁做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。