<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:
* T. Z/ ^, b/ r8 A我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
' P& K, }, D0 f哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 19:15:
- a1 n7 _) {; ?0 L' ?
1 n2 g  j# O6 V, `0 M3 P4 R! `/ @; g哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
- Z: v: }" ]" y# P6 Y28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:24 PM:, b+ T" O$ t2 x3 H1 L
# T# R' R1 |$ {- r/ i
28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
4 N8 v- v4 a) |: d哇,訓足1日幾= ="
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:13 PM:  z+ H1 H9 ~* ~5 ]8 I& A
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
% N( ~6 w3 S$ {9 \
% l- C; b) f$ G! J) S
4 H, r5 K) y6 X- V7 n+ [
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~
0 P. _5 d# R9 l72個鐘打左幾多圈?9 z* R1 R8 a. f3 w# k  Q; \/ S
贏/輸左幾錢?
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:03 PM:5 C! z' y: y  J+ _& c- ]8 `. V
邊個夠我怪><" ...
. j& |: F6 C7 f% }/ z1 C- E. l一日唔沖涼我都想死~~~
0 Y& M5 g% y  @9 s" i你2個禮拜冇沖涼~~~
0 K/ `6 ^9 \' j唔辛苦咩??? =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:17 PM:
6 x6 M- \9 g2 ~- X9 q& a; F' G: q  H, l' n% z  h
一日唔沖涼我都想死~~~* J5 e) B) j/ J3 ~: |1 G
你2個禮拜冇沖涼~~~
5 u9 ]: M" h* V" z3 t- \  Y唔辛苦咩??? =.=
. z# `, i% h% _; @
辛苦嫁,鬼叫懶咩~
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:3 C4 q8 x9 ~, t/ f7 p0 V% [! y
/ U! T, o- j. p0 i0 I+ O
72個鐘.........
; ]9 Q- m/ K# z+ \4 x( F7 y你係咪人黎o架??? =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:19 PM:
' }$ G# z' G, D
" G4 C; Q. @2 k' U9 a3 V72個鐘.........1 z1 {: U+ m, T8 C) I+ k
你係咪人黎o架??? =.="
& J( w- @, B; M0 b
佢唔係人,有名你叫左輪呀嘛^^"
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-13 20:04:8 c2 c' P; ?. f
2 O* s: v4 _5 Y( v2 }
- C" _* ~  ^, f0 E
2 F: V/ {# p) D& l4 M8 w6 Y
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~
6 I2 `7 v  I' a3 c# q2 }72個鐘打左幾多圈?
6 V9 X  \3 Z* N6 W, ^贏/輸左幾錢?
0 s  P( p) I, r  x' z
我都唔記得打左幾多圈喇,贏左幾舊囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。