<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
我覺得呢下野無得計平唔平等,! S5 X( l# h1 Y
兩個人一起, 大家覺得對方對自己好, 大家好珍惜大家, 有計劃將來& K3 N: _" S* y0 N9 D
他們就同樣幸福了
Originally posted by crap at 08:57 PM 08:57 PM:
8 W: E/ c, I, y5 k9 w我覺得呢下野無得計平唔平等,, [1 ^) c- z+ H7 K) }
兩個人一起, 大家覺得對方對自己好, 大家好珍惜大家, 有計劃將來
7 j: \7 b' {5 {他們就同樣幸福了
$ d6 M( l  g% q* i到了某個階層他們就會明白兩人在一起是一種緣份
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:39:! O- P6 w* G5 D% E, @
  |1 {3 ?# r* M6 O! U# Y
咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
1 G) l* Y4 T4 h$ M4 z8 C) q. ^, U
都唔會既
' J& w. r4 c" ?1 o. c女仔好多都口硬心軟既
Originally posted by 左輪仔 at 09:03 PM 09:03 PM:
  {& a5 I+ \2 C, Y1 t8 x6 \2 ?4 B4 m8 ?
都唔會既
& f" ], s) k# _$ ~7 ~女仔好多都口硬心軟既
' O: |+ k! K% @2 ]5 \
男仔都係一樣!!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:04 PM:
  r1 S6 B& G- X' K( F+ T8 M. b5 H: f& B( Q1 u$ f0 Q
男仔都係一樣!!!
, }; x7 y. ~( f& R, N+ c好似我咁~~~
+ H& s# U9 {7 ]6 X8 e7 C' h我對d朋友都好易心軟 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 09:19 PM 09:19 PM:, c9 L! y1 D$ Y
+ T& n) x6 K" K- Z
好似我咁~~~, k) \2 R% T( S  y
我對d朋友都好易心軟 =.=
8 d3 J7 C  `2 g" G6 Z, u
我都係喔!!!尤其係女仔。。。。。
I share housework with my wife and all my salary go to her, is it 幸福?
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:20 PM:
: X9 i* ]% h4 \1 L
" F. R1 `8 z* H: U# T& }- b- A) q我都係喔!!!尤其係女仔。。。。。
$ S+ v2 Y. |+ V& u) \8 |
好可惜~~) j, [2 ~& n0 I2 d2 b/ i
我一個女性朋友都冇 =.=0 P/ [) i2 w! Q9 [7 Q2 O. q
不過都好~~
" R0 @# O/ M. |/ N4 n我唔善長同女性溝通 =.=
Originally posted by ReyRey at 09:22 PM 09:22 PM:* g. n$ ]/ n( A- L6 Y2 @1 b- }
I share housework with my wife and all my salary go to her, is it 幸福?
) j, y' ?' h, O1 @, B( dall salary???哇~~你都几好wow' t/ f4 z0 G. t. k# I
要看你開心沒啦!!!!
Originally posted by sfxc0000 at 09:22 PM 09:22 PM:$ d3 Y/ q3 c- a: G- ]
; T. b: ^4 B4 B! k6 q3 \
好可惜~~
. M7 p4 G4 j; N9 T我一個女性朋友都冇 =.=
/ b& j4 A: }% @6 t% H; D不過都好~~9 _  i: C& I6 {$ c
我唔善長同女性溝通 =.=
4 w7 R: g& V3 u$ v2 b% W
咁唔好啊!!!穆兄~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。