<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點搵到entfiun呢個網?
返回列表 回復 發帖
不知道,無喇喇上左黎,便Bookmark左再上
  r3 i! [3 D1 W( Z. ?- Z; s
( C8 x$ }$ B! o# {~~哈哈哈,那兩口子的快樂不必為人所道啦...! C1 K  B- ~0 q* m! s- F! d" M
一個上得(開)浪,一個上來漫(游),也滿自在~~% D5 q" T) O8 e3 _: T# S

2 I) d7 E2 c. |3 o2 O0 E( E+ L8 }[ Last edited by DXneo on 2005-4-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by Lincoln at 2005-4-19 01:20 AM:7 P' ?6 F- o: u* i. J  f5 a
- ~9 Z& g9 B( M
就算係欺詐作弊都係好浪漫咁欺詐作弊!
. d/ |' _% }4 W6 ]4 y& P8 f9 k+ E" s
# l2 f+ U+ H4 J( E8 N. Ithat's ok.. this is better
+ j, ?' z  g! r, _good on you
Originally posted by Rika at 2005-4-19 01:23 AM:
) }% b# J, Q% B" B# s& W
. e, g1 S6 h3 _* I6 Y
/ _) D8 x' x  }that's ok.. this is better, _, e# }) ]/ `/ O
good on you
, p- ]7 n& a( U. `# w( c2 l
哈哈哈!
0 ~  [/ l0 {( j( `去吓睇我D留言吖!
Originally posted by DXneo at 2005-4-19 01:21 AM:
: c( H. x: y/ H' |不知道,無喇喇上左黎,便Bookmar ...
+ V5 v& J" Z2 N" }6 C係架!
經常四處游,游游下見到幾有趣又加入了,如果冇Mark到便不會再來了...
0 ^% h* P# T# {9 G8 ]% {  x有太多正網也是遊過一次之後找不到~~
Originally posted by Lincoln at 2005-4-19 01:29 AM:
& e% q) X# \% X+ }& E3 m# s
$ e7 J1 u4 i" h* }: l) C哈哈哈!! E0 M# j5 G8 r6 r
去吓睇我D留言吖!
* x8 S, }4 Q6 s) r1 K" ~0 i$ n9 h* H9 P5 R. @8 r
你D留言14page..... 5 @- z( D# K# \
i found that you live with your boyfriend.. and using his account" w& [$ |$ W1 j: @* o! L" T
too long.. can't read all
朋友介紹
好耐喇wo....
( |% \9 t6 _/ X唔太記得,好似係係yahoo定timway打朋星相之類既野搵到....
You stfu plz"
Originally posted by JCer at 2005-4-19 12:22 AM:& T: |. S0 \2 Y, n( d4 j# G0 ^8 C
呢個話題...幾日前講過...
* O$ w9 g3 c- O# x' n2 i8 W我係yahoo seach 的
& Z! n9 C2 o8 ?! F8 g
! Z9 T5 T0 T+ w' a4 ^6 A# l幾日前講過...我係yahoo seach"KELLY"...
有次無意中發現以前暗戀果個人做左脫星,上網搵佢D資料果時就黎左lor..發現呢度勁多人中意佢lor...大家明我講咩架啦...其實幾hurt架...唔好打我= =
愛死雷凱欣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點搵到entfiun呢個網?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。