<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無人有興趣做model呀!正經o架!
返回列表 回復 發帖
但係如果d 女人想做model, 都自己去左面試la  @" E8 \6 a/ b2 U0 ?
而家實在太多網站有喇
Originally posted by henrywing at 2005-5-4 02:00 AM:
( P8 h0 z9 ?; C6 U7 y! u我幫朋友間修身公司搵緊新面貌的model,有錢呀!仲可以免費幫model修身,要四個,但限於女仔,各位有無興趣呢?
' l8 y6 u& v2 u$ e; v0 O0 m你要修身前定修身後?
Originally posted by 良友 at 2005-5-4 01:29 PM:
7 K. z- i: s$ {9 ]2 m9 Q, G唔係雅?係EF搵女仔。
" t! e5 }1 r/ T3 B8 j: s5 @/ s你都唔係新黎架啦
3 v0 y. U: v6 \# X

& l# F- z& i0 Y
5 S+ z# ~: Q# j哈哈~~ 好搞笑
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by henrywing at 2005-5-4 02:45 AM:
3 c1 K, x2 x. L4 V: p6 {大公司呀!衣俾我吖!
8 ]  ^/ q/ ?4 |, Q: N[email protected]
% [) O1 f) O1 s# L* ^0 C你e比我條仔呀!! D$ |( r' F$ v3 ?5 _  V  y
我地同一個依貓架!
" H+ h; n" a0 O9 `% e' p5 `
8 K3 o3 w0 G" s7 d' W[email protected]
& `  R: d" p' n) x* {, X
  t6 r3 z6 l; V- Y8 e寫比Christy呀!
Originally posted by crap at 2005-5-4 03:02 AM:
" u) P" i4 p/ U4 A! ?- O, V3 H' C# o$ o1 M
: i( y; V; q. Q& V: P) e) r
響EF邊搵到4個女仔=.="
4 {, s2 [1 s5 t應該有架喎!
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 08:22 PM:
+ y# s* G: k, V& e* I1 N4 d/ }: j6 J5 A) W9 T" p, ~& Z0 [! [" a
你e比我條仔呀!
8 w/ w% ~1 t9 v: [; r我地同一個依貓架!; S% `* {# W9 C

* ]/ r2 `' f5 h7 z# E( W. b[email protected]
4 J5 t' j. O6 V3 v9 U" Z. @2 t( F8 X8 H  X- D) G& l
寫比Christy呀!
  O7 x' i4 e  C1 Q/ T9 q; ]  W
咁大膽公開E-mail.......
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
係唔係要好撚肥先做得?
不屈不撓;不亢不卑。
搵女搵到黎呢度...仲話包紅...唔通你係楊生D手下?
愛死雷凱欣
Originally posted by henrywing at 2005-5-4 03:06 AM:6 V7 Z# [% n2 M: W6 j) Z1 K
可以介紹身邊想做model的朋友嘛!而且可以一次過所有傳媒的佈導!紅硬!
$ j4 h, `& \9 c  B9 [& k
你係乜水都唔知點叫女仔信你呀?係到搵你o個D都叫朱扒啦.. ]/ h: }; b: W, E9 |
係人都唔制啦
Originally posted by JCer at 2005-5-5 12:36 AM:8 U  P7 L4 u5 |

$ S7 r5 h* U( M5 [) |咁大膽公開E-mail.......
& H* w# W. o/ W
係我條仔既依貓黎架!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無人有興趣做model呀!正經o架!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。