<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖
聽歌?!
. k0 \6 i2 _( [6 D) u1 D' s5 {唔...............2 K; A- X) e  y- H; ]# b/ y

3 E3 W! r5 _9 f7 P2 E) @+ D我每晚(一至五)都會聽音樂情人,(港台第一台)! q: Q7 q" M7 {3 n$ i1 R
還有星期日早上零晨二至六的一切從音樂開始,記住,是梁麗勤版,Sorry,前晚不是梁麗勤,立刻去睡覺! G$ Q5 p7 G. @4 u
星期六6-7am既知識會社,陳敬創左這小時播舊歌
# k' T+ t$ {5 o
& n8 n9 _  U8 d0 d1 ?Sorry,我是聽中文舊歌的,所以903十多年前己沒有聽) l1 [2 B( g3 f5 R6 s9 X. R3 @
新城開台到現在我聽過唔超過十次' a3 Z3 e9 c. [* g" j
我覺得現左的DJ90%以上沒有Style....沒有想過來播歌,或者很嘈
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
新城 係聽潘紹聰,最勁就係佢成功踢路芙出"恐怖熱線",勁!!其他果d"DJ"直頭趕客,好狗白痴!什麼賓蕉俱樂部果幾條傻仔,好Q低質數!
* }2 Y( O: j7 |商台 係朝早捧杜汶澤場,
+ ~/ W* C- [: c# l" ~$ |港台 李曾超人 若飛起曾華倩...咁就好LU
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-30 07:33 AM:
  Q0 d5 a) a0 t) J7 @! g& N- b: U
+ U  `9 L  o) H9 k" X( K噢...睇錯咗添- P2 `: m* q, k
最憎聽森美小儀
) x+ t6 b1 m9 |4 k. D( z! b森美成日扮晒嘢
8 h7 Z! j0 l  I0 t* A& u
7 e" y# n$ z; o同意!!  森美成日係度認叻 小儀又轉數慢 講真佢半徒弟阿尼好好多( @  F9 n! Q5 L1 B) J( N3 u. ]
' |+ U$ m% W- k3 h2 K+ X4 `9 o2 R
! _: w5 v- Q) Y+ j6 o) p
Originally posted by rest365days at 2005-5-30 12:22 PM:2 [( U* K: T. X* i" e8 x6 @
最like 903 在晴朗的一天出發 (鍾意Jan配杜汶澤多過吳君如)! \& R9 ^3 ]5 |! `& A
$ \, J. j4 X0 p
朝早最憎查小欣
& Z' V6 `+ G/ M- h7 Z下晝最憎蘇施黃, 萬世巨星4 H% X$ H, V  u! l, `
夜晚最憎倪震, 陶傑
. Q4 l% A% F& w; g5 {( O% S  ]0 l7 ~
) S; n4 r2 u* O$ k3 e) ~' u
我都好憎查小欣 覺得佢懶正義
' g% C; M! j. ?( H5 X& B, a
3 e( r  v  M% g9 W3 ?初頭我覺得倪震都還可以 但係聽聽下覺得佢下下都性搔擾個女拍擋 好煩! # t5 E# {; e  u3 j
借d易佔完個女拍擋便宜又係度大大聲假笑當無事6 ?8 |5 _( ?4 f+ {/ O% V5 z+ e
2 q# Z1 B) Q7 S6 d$ T. N* h
* i' @; v. Q3 J
Originally posted by winplaq at 2005-5-30 06:34 PM:
8 I* i8 P9 _( l新城 係聽潘紹聰,最勁就係佢成功踢路...
, I% t1 R2 D0 }% d! u' ]
趕客?哈哈 新城駛乜驚趕客呀!人地自稱三千幾萬人口
1 q! H9 j# w5 \" _  @4 P成個珠江三角洲都係佢聽眾3 z7 M! Z  s0 a
趕極都有剩" l/ \2 X/ n+ k7 l' y1 ^( Q
就算真係趕走晒
# T5 T) u# V& a4 a1 G6 I重有中國十二億人做後盾
唔好高估其他人
唔好低估自己
冇講到DJ先生李志剛tim!!!
jason
絕情谷
0 x! Y% J5 U; q! n7 z架勢堂
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by jason williams at 2005-5-31 12:55 AM:9 X2 Y( V3 T2 a- a
冇講到DJ先生李志剛tim!!!
9 ?6 H* M2 p6 g4 |開飯時間嘛....哈哈~
輪住嚟試,姓梁果位正pk,平時份人不擇手段,又串又唔知自己冇料!!!表面當李志剛係朋友,實質當人地係狗...
0 {: w7 P9 u, g) g: _: E0 b# i+ P+ m6 S% |* ~1 ~6 E' X
仲有呢條友好cheap架...我以前跟一個日本藝人來港既報導,佢就係去鬼左呢條pk個節目,講真個日本藝人0係日本地位好高,佢竟然叫人地講英文,明知日本人英文唔好,分明玩野,然後同另外一個主持暗地里笑佢,人地梗係唔知佢地笑緊自己啦,不過我同果個藝人既香港隨行都聽到哂呢,勁cheap....然後果個藝人送禮物比d聽眾抽獎,佢cheap到可以自己羅左d禮物去,然後聽眾去領獎果時佢就比d cheap野人話係個藝人送既
9 u7 R0 V; g& E7 M7 Y
" M6 y+ J3 ]5 k" Y2 b5 m% {5 |我唔知呀梁生你會唔會睇呢度啦,知唔知我講邊個啦,總之你0係同行人眼中只不過係一個獻醜唔要面既人炸...' A% K/ e, X9 F+ s

: j# J" a" f5 k4 I一個鄭家輝,有係冇料到,成日哂自己同d咩咩日本藝人做訪問...到頭來做到幾多個呀,咪又係做d二三線,有種你訪問濱崎步啦...日日係自己個節目up up up,up咩姐...
7 H8 G# J6 }' x+ P1 D: q/ t
4 a: n6 S/ k4 _6 m1 B( t8 A( E9 w) R另一個查小欣,唔講咯,你都係返屋企揍仔啦...你講d野是但一個師奶都會講啦...不過人地唔會好似你咁賤走去拍人露毛照姐...
愛死雷凱欣
基本上我剩係聽903.: i* y$ [& w) j4 y2 E/ x
不過903,星期六,日無乜野聽.
) b; M5 b  @! D8 K  V5 h+ O% ]. L& }' U; `9 \( S
輪住嚟試好似真係唔係太掂la...
( v! t* P6 K8 T5 E( f/ k' r
/ U/ @$ Z  r6 f' s; D9 w: f$ S1 E鄭家輝ok wo... 起碼唔黑人憎~
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
我聽親都係903,點解好似冇乜人聽空中喱民?其實我聽落都覺唔錯,勁鍾意細細粒把聲!!晚上時段都係聽呢個節目,潮人是聽903的,好搞野~~搞野~~搞野……

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快

你地鍾意咩野電台節目, 同佢地邊個環節?

之前有人問唔鍾意咩節目. 今次正面d, 你地會推介咩野電台節目, 同佢地邊個環節?, o% O3 C* U3 H  O3 K& k9 _+ s2 I  W+ `" D

j# l3 Z0 N( m! s9 g. G/ F+ d逢星期一至五, 港台2台<智慧公民>15:00-15:30時段, 會講80-90年代d野同播番d舊歌.9 J; o! e5 y) v0 s) P7 d
逢星期六, 商台2台<陳占公演>15:00-17:00, 都會講d 80-90年代d野同播廣播劇.1 U0 K: x3 Y4 A% R- R
對於我呢d老人家, 真係搵番唔少回憶.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。