<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yutik at 2005-6-3 05:24 PM:  y. I- w' m4 l, c/ G( K2 F
你好似同甘國武一樣, 被人boycott
) X' R+ @" i# D; K8 g) K& e4 ]) I2 e( F: n
情況有些少相似, 但篤少 cute 好多, 我会好掛住篤少 d post 架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
放心' O# [2 ?6 ]- K% b/ d) Y
我唔會
我愛學而~~~~
與世長辭
喂,呀若望岩岩瓜左冇耐你又話要跟埋佢一齊去?咁點得架??
愛死雷凱欣
你幾時消失,點消失法
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-3 15:38:$ ]7 ]5 f6 R, ]# Z: j* Z
假如有一天我突然消失,请不要找我。
) _9 Z0 G9 u3 N找你??? 找你替死咩???
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Flankly nobody give a damn!
Originally posted by gettinglay at 2005-6-24 11:52 PM:1 t! m( j% O# v; N9 V+ l3 |
Flankly nobody give a damn!
) q/ w. ]4 f. V% M. E
Frankly, nobody gives a damn!
Originally posted by crap at 2005-6-4 02:29:; ~' U0 B& g$ E8 F4 v
" ]5 m% h6 t7 b: e
+ f5 m% M; l- i) P
阿篤篤一向鍾意引人注目嫁啦
* h, |- R4 N' P0 n唉,博出位...@@
. u! [$ d& H; W' p! J* u! m你尼個topic真係好無聊....; f- t- N( p1 a; f: p  Y
都唔知你up乜...5 ~2 [) m) ~! G+ p, _9 n& Y- C3 ?
) [4 U  J0 Q0 q% `4 j/ b# o2 j1 x! R
你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...
, w& i) ]2 p3 R所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..

14 x 15 PIXEL下載

個topic真係好無聊~~!!

Originally posted by 大波仔 at 2005-6-25 04:44 AM:# z" s1 C; t( x% x2 k. R  u

{1 r3 h9 v# E4 X. Z1 f: L- H$ h唉,博出位...@@2 X. K. p3 `6 j1 w9 x
你尼個topic真係好無聊....
$ R5 _: _3 @$ R$ P8 k都唔知你up乜...
7 m& D, S& E# F4 J1 z4 d" s) [& K1 B
你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...
+ i8 q3 ~0 b3 j所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..
7 y& I# h3 K& a5 E1 `3 |7 c& L; C6 t4 X) m) f  g7 ]
2 z- Q& ]! l6 L
VERY AGREE~~~~~!!! WITHOUT YOU,,,, DO WE CARE~~~~~~~!!! GO TO HELL LA~~~~~!!好無聊~~~~~~~~~!!!YEAH~~~~~~~~!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。