<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [查詢] 張床有d血, 應該用咩洗?[已解決一半]
返回列表 回復 發帖
阿sing請唔好再講呢d野4 ~- `5 G0 d. _3 c2 G9 C7 E8 J* `4 X9 I
您可以到性板講
) J! n* ?) L3 h' ?thank you
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:10 PM:
8 _$ A! N& j+ y; w所以咪叫您用墨水囉+ \) o, T& x0 V$ w% M
您又當我攪gag
7 n5 ~' r3 `  Q4 s; H您想點大家心照啦
$ }! I& K" y- I9 W3 h) P
=_="/ ?$ H6 y; c; U, p0 @  S
但係都有陣味啵7 B- |$ X) ]8 V- ?6 ^' D

& h9 Y6 R' O/ h6 R1 N& M' I; v7 O$ }[ Last edited by xthmkn on 2005-6-4 at 03:17 PM ]
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:11 PM:
: L/ @$ Q9 o' J7 I7 @. k阿sing請唔好再講呢d野6 p4 E4 j# @, d, {
您可以到性板講
& t* o* Q9 z; B* }5 @0 ethank you
: X; L5 @" `, T" Z  J4 l3 y4 @& t: _' _, p, i% N9 w
樂兄,
, ^* }- V5 M1 Y0 }3 W! asorry, but 條友擺明响吹記講乜嘢啦, 可以嘅話, 搬個 topic 去 3x 我慢慢教佢
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
邊個人係認真問, 邊個係玩野, 各人心中自有答案& z! c  ?5 R, R, l; Z$ l! b
分開了 3x , 請各bro 克制 , 起碼都唔好講到咁白6 A$ C5 @# C* K2 c9 s& ?

6 V1 F) x% ?( k& V3 u[ Last edited by JCer on 2005-6-4 at 03:29 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-4 03:27 PM:
1 G5 ~4 T; l+ B0 f6 q. V6 j: t邊個人係認真問, 邊個係玩野, 各人心中自有答案/ j1 D" F* P4 I3 Q1 N6 y- Q
分開了 3x , 請各bro 克制 , 起碼都唔好講到咁白
4 W% \7 h. W/ k9 e- n6 I7 q; n7 {" e& R
[ Last edited by JCer on 2005-6-4 at 03:29 PM ]
4 E  U, ~5 u" v
* Q$ J/ d+ B9 U8 w* O: v3 J
不如你又講白 d, 指名導姓話邊個玩嘢啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我真係問野 我冇神神開個POST玩野 咁好玩?
# i" w7 E# d) k# w% D- i/ `, s# ]* ]/ d
我真係好想知個解決方法
我搞掂喇) x( j# M& ~# R8 ^0 B. O

! C8 ^( |8 C9 E% t$ h' o8 p! a用鹽水係咁卒佢 而家都有小小囉 但唔講 應該冇人覺 !
我想問....
; {0 D: Q* N* o0 C5 ^點解人流M你流M, 你會流落張床到? =.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [查詢] 張床有d血, 應該用咩洗?[已解決一半]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。