<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 飛虎隊最低要求
返回列表 回復 發帖
佢地果d要求係咪有時間限制的,例如做掌上壓有幾耐比人做-.-
4 ]; J9 P* \' M1 D1 O冇限個個都得啦
近期主打動植物笑相
Originally posted by kakeidevil at 2005-6-20 01:53 PM:2 L7 D& R8 r( S9 k; b6 G; @
唔使限時間ga?
; d) J- D+ B$ g$ X/ f

5 e; J7 m: u" M3 S2 ~9 S
3 p' }  ~; k8 b5 p0 bof course la
Originally posted by qweqweqwe at 2005-8-1 12:01 PM:, D% j$ j# ?' V& \! W# h
$ T6 z- U8 @* e' C7 ^

G, g$ Y  L7 i' b+ d' H; _) j/ \+ H) r( f( j$ W
of course la
. M* o3 R  o$ \& O- n8 r
你都傻的,點曾唔限時& s/ m& o0 O6 E0 [1 F7 Z
有部份限時一分鐘, |9 K4 D- m, O% {7 ~
唔限時任你做呀,on9
5 `% l' S: Y$ a8 ~8 C* ~. f
* N/ w! Y1 V! R5 w$ u2 A) _; c[ Last edited by sas on 2005-8-2 at 06:19 PM ]
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2005-8-2 06:16 PM:- m( D& A: _" N6 q' Y

8 V6 `1 u/ F4 F" f# p% w你都傻的,點曾唔限時
' a% f, |7 e, M% P& ~有部份限時一分鐘
* T& y* z6 p4 F0 K唔限時任你做呀,on96 F" Z7 I6 a( F/ r
7 d0 |' u7 o4 ?( W2 Y
[ Last edited by sas on 2005-8-2 at 06:19 PM ]
* T4 S6 z; |; E9 y  N唔限時我地都入到啦~我地去參加啦
近期主打動植物笑相
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 飛虎隊最低要求

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。