<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 原來佢後母就係兇手......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-9-2 12:52 AM:
9 W( D6 g# m, }6 T個老豆一早話佢心裏有數,原來佢真係一早知既!
; y1 x5 s+ O3 k1 D) J. s9 |% b" T2 n
知又唔早d大義滅親,佢想個仔還唔到個公道嗎?? 正PK!!
3 v+ x3 P. A3 Q* t
2 e* C# D% Y0 o9 @
! q2 p! [' _8 K咪係呢D死PK都唔知點做人老豆,個仔被人斬成咁都唔出聲
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
佢咁做影響左好多好既後母既形象囉! 而家呢個年代,好多後母都辛辛苦苦努力咁去建立好既關係,但呢條八婆做做懷晒個形象! 人地以後一聽到"後母"就驚啦!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
就算條仔幾曳,都唔駛揾人斬佢嘛!( U4 y1 O' @1 _) D
叫嗰個心狠,做嗰個手辣兼戇9,
8 O% F' Z+ {8 ?% W做老豆嗰個又冇9用..............唉!悲劇!2 O) y4 x5 h  }* t+ r- s" |0 y
. }8 q7 M+ v, D! b6 X+ i
另:gundamman兄.有D高達嘢想問你.2 q8 ^0 s$ E) T4 f0 N
如方便的明天12:00你在EF嗎?模型區我開貼問你.得嗎?
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-2 11:37 AM:
% X( N0 }; r* ^0 S. p3 K- s就算條仔幾曳,都唔駛揾人斬佢嘛!; z4 L$ c4 X% w
叫...
$ N% t# ^" z1 u7 _! S& c) V) S* V" J/ q) _. a/ h+ l- D, P
應該係度~~ 有高達傾我就最happy啦~~ YEAH!!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-9-2 12:01:- y2 \6 X6 d: y2 S; V9 |
* I# a/ T  [* ?  t3 V

9 U2 i0 h* o( t) g, L" W. g應該係度~~ 有高達傾我就最happy啦~~ YEAH!!
. o! Z, }3 Z) t, z5 X8 v8 ~0 b( _! V6 J9 C3 t
+ `$ a9 o) ?7 B7 q: H1 s' _
原來gundamman678兄同史兄都鍾意高達! V我都係V
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我係高達迷,不過知得唔多,要請教高達的高手.
Originally posted by sysykiller01 at 2005-9-1 06:11 PM:4 X. @6 Q! U) q* F% l5 }7 S* a
連七歲都斬1 x! Y; s! V- ]$ c
實判好重+ g& s0 L- n! G6 ~6 Q  e
實坐番十幾二十年監...
% f- t" N/ G$ C6 g* e: z, x
5 m6 Z2 x: r5 P- h: p2 G8 I3 T+ U; h+ k0 e5 Z, P9 Y
香港法例嚴重傷人只是坐幾年2 B; ?2 g0 U+ @# U& w
而且佢只是買兇
6 O8 K) n' q( r9 d刀手可以重坐得耐過買兇的% q7 Q  ?9 e* }0 k* S6 W! M
減埋d假期可能坐不到3-5年
, R& L, |0 j' b- ]( s- g7 b9 P% t$ a+ r' k& e5 j# H
1 f1 A/ ^# y& `; D1 f6 N
殺人犯如果行為良好都係坐17-25年
我就估佢坐7~9年
Originally posted by at 2005-9-1 11:59 PM:
! Y  s' E" u+ C2 d/ \# T佢(繼)老母 梗係諗過咗龍, 以為賢仔殘廢自己生嗰個BB就得寵." F1 j7 R( d  ~* Y$ D
唉, 可憐的賢仔, 可憐的繼母." R' @; v, h% D& m
最可惡的是落手那兩個變態佬.
* q) I. L% Y$ A+ G* c. N) i; q5 l
其實,我覺得佢繼母係頂佢個花心老豆
3 j6 e* V' q8 X' B所以搵佢黎出氣...女性是情感主導的動物5 Y- O* E& m3 {8 k+ m
往往會諗過咗龍...3 Z! r# L0 c2 j+ F2 e3 v
其實佢繼母先20歲,係入世未深先以老豆溝到同諗過咗龍9 e  U! ]0 s  G( u/ ?& ?" e! f
佢所有青春會無曬...為咗負心漢,真係可憐...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-9-5 06:30 PM:& i3 D5 n4 M  q$ T1 D/ p* ]+ h3 L* k
7 U/ x) s; L6 G7 P: \6 w" k, [
其實,我覺得佢繼母係頂佢個花心老...
# z+ _& P  e! t" j/ [9 s+ `% t+ J! h8 `# K, V* H3 r
咁咪 斬佢老公囉....何必個細路出氣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 原來佢後母就係兇手......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。