<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37 AM:
  }5 l* c# F9 T# p7 U2 L. a& n其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
5 }; `, c9 q3 [% F. i# a) V# g報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01:
  o7 O0 Y( D; N7 B  H$ g' H氣槍應該冇咁好力?
9 b9 U' m" E- [如果係,子彈應該入咗屋.
$ G) U' h' w4 v, q  |0 c3 G( G- _8 Z+ M" c  E. g. ~
我估係用丫义射石仔.
* R! t. ]- \! ^9 ^2 ?" J/ ?* n4 @7 y" B
  F) Q/ U4 F9 B- V5 q- |
你唔好以為呀,超過2焦耳d氣槍連氣水罐都打穿ga
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by charlie007 at 2005-9-9 02:51:
% _0 \8 Z! c9 t& n) \% s5 ~* q' s3 m; c6 W  i
報警都冇用,冇人受傷差佬都唔會點做野
& o6 ]6 p, p9 C% \
( G; V% c6 C0 N& @8 g3 A邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。
3 K1 I. f5 V! r2 y  g% m( f/ m; [/ c$ p) k* t. M2 I& W
[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by Killer6234 at 2005-9-9 02:37:
2 Y: ]* K6 y6 `& j9 s其實我都試過差唔多既野,果陣就係有班...
3 Q+ X' J# }( \% x' Z
. k1 l5 c6 j1 c4 t
如果真是有呢d事,做的人一定會在附近看住你,呢d是犯罪心理學,所以第日如果又有咁事發生,你唔好好似今次咁,你應立即報警。  起碼就算拉唔到佢,都嚇下佢,等佢知道你已報警。
佛聯會
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-9 02:01 AM:
. X* F' \2 n4 T: ]$ U氣槍應該冇咁好力?2 q+ p' w; a' \% {" U5 i  K
如果係,子彈應該入咗屋.) r' k* ~' D/ ?% M

* i' g0 m1 T. F' S7 `我估係用丫义射石仔.
6 }8 Z7 J2 s# l; }% C$ i$ U0 E
你錯喇..( q4 p, T8 W1 g" u" `( R2 u
佢係中左...爆左未有碎片掉落黎...子彈飛左好遠..9 d5 H/ z+ R4 D) W6 J
3 t; R4 |6 H0 o. H* f2 u
9 ^9 I) @7 m+ V4 e1 S8 a

) C. V# \/ o6 O; W) C/ d& l- g: `! y  M2 q2 n* F; o3 V5 ?
# V. c; d9 N% g5 f* h9 Y, m$ W
! I/ a, |5 `+ O& w
頂..我丟左2個碎片
......都唔俾人宣傳既...
跟住4點半..正當我開槍打緊人既時候..   <-------  我想問你段野入邊既呢句點解?
/ N$ e% {9 u0 U$ j8 J) G3 f- V2 f  ^( N7 Y4 }9 o, T
你係打機開槍打人?定係屋企用氣槍射人? @@
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-9 03:53 AM:
- B1 L) k7 G7 @, d, B6 Z. Y4 _2 m! m( p- G8 i0 c  s& T+ V

) s: b) z+ Q; H: E6 Y' C. i: h  C邊個講ga, 刑事壞警察一定要接,仲一定會由CID查。 唔知就唔好亂估。
7 F7 \7 V  T6 n0 }' {
" V; P8 ?: \% f* G& N7 V[ Last edited by bengrace50 on 2005-9-9 at 03:56 AM ]
+ A$ c* w; u! O  M9 K! N0 \, H* G3 l你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
Originally posted by charlie007 at 2005-9-10 03:10:
7 o  ]4 N% T$ f2 D! Q! f; [" |6 k3 f% \6 k  r' d2 L2 X
你睇清楚我講咩先啦,我冇話差佬唔接,但得塊爛玻璃差佬做得 d 咩,(CID查)飲茶就會,哈哈
% L( f# T$ w7 C+ ]
3 N+ L8 i' N1 {7 j
查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-11 03:40 AM:% I/ B, j+ u  i. z
" w) j$ i5 E! p( M5 O: }9 R

6 e* i* W! P3 n  x查案是警察的責任,不是你的責任。 可以做乜是他去想,不是你去想。如果個個好似你咁諗,佢地就真係得閒到可以日日飲茶囉。
. @4 F. l! R) }! O4 v
你 d 理解能力係咪有問題,你好似睇唔明我嘅意思喎,你唔明搵人問下先啦,一味差佬點做點做,你講牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家黎評下理

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。