<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2005-10-11 01:25 PM:
% ]. C8 t1 h' h, i$ ?- w" n$ W/ x5 W

0 s/ _7 h+ q8 m但係 Work wo!2 s, P$ U+ C( J2 g
因為拉得開隻癲狗個十幾人都係分身
% p' D4 N9 }1 O& {) v) B唔分身店敢拉開隻癲狗!
: B, j5 @- ?! d6 ^+ A  |咁仲有無其他方法先
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:; V, ]; a) v0 V- G9 f
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
, f1 W3 D7 b, n7 |

3 H* i. }# X, [- h呢位仁兄都好背成借一喎
企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 02:39 PM:: g6 H- X+ N0 r8 N' W# z
企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
5 \- I  `+ _7 `5 N! p5 ~, M原來你都係傻既  U* m: i6 m0 R# f% u- v! m* u8 i
話明癲狗即係畜生喇,無性架
6 n! r6 J- v3 x$ E佢唔係人呀唔會擦牙架2 H/ T; s4 x# Y* i% ~1 U* ?" |' |
你哄埋去,佢唔使咬你呀
5 `4 H: l" O, v( `4 ?6 R5 u淨係佢把臭口都可以毒死你呀
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:14 PM:( X' s/ F# L' X* I6 f2 U
6 X: u) z8 D/ g& N) t2 J: ~; L
原來你都係傻既; F- S! X2 C% d
話明癲狗即係畜生喇,無性架
! _6 `, O4 ]; S# z佢唔係人呀唔會擦牙架1 z4 n& V. s) M: f0 {
你哄埋去,佢唔使咬你呀
( t! ]$ w% W+ u# b: R8 k  {2 D$ k淨係佢把臭口都可以毒死你呀
! a% H* a* @3 a4 H) |- b

+ M3 V* z+ P6 ^; N4 _, j. q6 |8 h; P1 I6 g; M3 C& u+ b
# \$ D$ z* W& ~' k+ X

3 D# U  I) h  `2 Q; }5 V; M* I, y3 Q5 k- ^. x" q
hahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:19 PM:. D4 v: y+ ^) x# w1 X

% C( _6 h8 l; g; U/ h3 R% `: w0 g* H9 L0 C9 t# E; l

, ?3 ^5 L  {" L2 F- [, u
3 m: L. Y, O" |9 `* A  r8 g4 W- X* c& C. h1 t, v9 Y* d, S
8 a' x/ g9 s' Z  m; {* p& \4 j6 D
hahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
/ C  s) ^* a2 y! S3 I; f6 W' Q1 d
車...........% s; o# F6 D9 Y4 V- y" b  C
咁你係應該打(企起身"兇"佢)..唔係哄
( W! z  o( \0 @不過話時話.佢發癲咬住我唔放果陣時
  V' _' B7 K0 {( i! V7 a" S$ ]我同隻癲狗都好近距離喎  g. v: R! S. F2 n0 H8 C
如果佢係驚就唔會咬到唔肯放喇
" I& F3 ?$ F$ j5 x- B3 i足足攪到我幾慘呀
係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:30 PM:
2 n* l$ b. j: T+ ]0 }5 e4 B; ^+ f係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
) @0 o! u7 J/ `, ?就係我唔肯走7 o4 S3 T) x- }2 ?0 Z/ s  z+ @) h
諗住理直氣壯
+ B; c9 C3 D6 u+ I4 [人不犯狗,狗不犯人* s( |2 h4 t0 e- z. R
鬼知會遇上一隻癲狗咩
* R% F+ z" N3 `- T; M如果有早知,我當日就唔鬼行山喇$ o5 R) ^. E! c3 w
點會知有癲狗咬我先得架
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:42 PM:* G6 C6 L. a: @. l3 G2 ?

. b! \+ P& \) Z( A5 V7 F- `就係我唔肯走
8 D. ^1 p' N/ [$ J諗住理直氣壯& f7 n" l" c4 w7 R5 N9 H# Y& ]
人不犯狗,狗不犯人
. U- L: m! I/ a1 q鬼知會遇上一隻癲狗咩6 s1 J( P+ g3 E" Z- q" |
如果有早知,我當日就唔鬼行山喇0 x2 @1 Q4 h1 T+ k) l
點會知有癲狗咬我先得架
; _" j& p! A  e, v" t9 |3 @5 u9 A1 s& |1 {6 ~1 Q

6 w% m1 A1 A5 y( ^1 o. t  u9 S
. {" n$ ]# }. G2 [9 P
) w3 F/ l% H0 P1 j對隻狗"理直氣壯"???hahahahahahahahahaha,你得咖啦你~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。