<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:
5 c  S6 i* r. H! x  v4 l/ E
( m( ^7 v# ?# e7 X4 V  d清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
* i' H" R% y, d( {0 i
我的0麥頭型嗎???
  ~! \9 r3 f; h! c" c6 H1 y8 P我近來喜愛特大棒球衫,所以用了"洋基隊"來表達我近來的喜好~
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:
+ ?  t( M* e' c
  u# ?: A3 V, _+ Z: l清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
5 D* S3 z# T' C' n# Z" o對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:00:' V) E; h: E# O1 d+ ^' o% o( ]+ T

! t  L) c% v! Y唯有靠9哥你喇~1 h% j" [& R) h( X' a$ S) V& C9 s
再唔系由我和我細佬舖排多次像之前的劇目(乜乜青山區果單野)出黎提高留言率喇
# E% x9 f- U$ F4 y( {/ I1 V"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
我覺得~因為有些文章要分才可以看
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:51:
. V" X  l- I) h' h3 V  |- Y
6 o- I; Q- y. e- S% m2 m"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
3 j9 a; b/ H1 a+ t7 p' ~
如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:50:6 f1 S$ _) G3 ~1 Q1 L
6 ]! ]6 _$ \/ o/ L! n
對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
" C7 L& I1 A& K: |) l3 A5 ~
虛長幾歲, 何足掛齒...5 K' D+ @! _/ y: n* {
有緣結識便是朋友
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:56:( v/ ?6 E) k5 `, \

* h# V, I6 ]1 i  Z8 _如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
1 l/ t, R+ E5 ^5 i
命名者可想而知是出自青山, 才有"青山行館高級病人區"的構思...:cool:
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:58:+ Z$ v2 d4 H( T  Z; f- N

" O( y' j3 s% m( g虛長幾歲, 何足掛齒...
6 }' H2 C0 Q- k) a+ q) @) n有緣結識便是朋友
- j+ z6 H0 y/ X2 {
乜叫虛長幾歲???5 [. c3 D8 Y3 Y9 L& e: f* s, L3 H
太深既中文我唔明架~
. b! d. a* }1 q! M1 c! l冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
我就覺得d規則越黎越嚴囉,,,,,,,,,,,,,
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 23:02:% @+ q6 B1 P6 r4 o6 t" I+ {
' T. f4 n: F) E
命名者可想而知是出自青山, 才有"青山行館高級病人區"的構思...:cool:
2 p5 @8 i" M4 T你也認為我出自青山?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。