<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 09:55 AM:( T! {% f0 X. Q

" m6 ~& f' D. ^) C% y) {整得好就型la,睇師父手工.......
9 J/ N2 [; W2 \5 P大約要用幾錢???
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 10:02:0 H# X% U& t: `
8 }: M: v$ b2 w0 F! d' Z. }
大約要用幾錢???
$ o  J' _: U% |- C0 V$ X3 x睇你整乜la,一般預2,3佰la~
我就覺得紋身都幾好
8 M5 U$ m+ q! g
( D& w3 z! x; R8 |8 m7 e, B' b不過唔好紋到周身都係, y8 q6 `5 c( G5 K8 W$ k
咁會冇咁靚
紋身???無乜意見噃.........純粹人體裝飾一種,都係一種文化嚟嘅;我就無咯,因對我嚟講無乜價值可言囉~^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 17:36:
, W& o" B1 P$ V紋身???無乜意見噃.........純粹人體裝飾一種,都係一種文化嚟嘅;我就無咯,因對我嚟講無乜價值可言囉~^^
- O" f6 S7 ?8 F6 a$ Z紋你3位太座的名字咪有價值low~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 08:09 PM:- @% b5 m7 f, ~- i% j6 G

$ M2 ]% c. _+ U1 F, n紋你3位太座的名字咪有價值low~
$ ~2 |. W$ B& I# `$ f% I' M
1 {# n7 Z. r% ?" J8 }& \, m
, F' n4 w) A/ ?3 {: b/ p4 }5 G  m1 n
...........死得有價值咩???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 20:38:
4 ?, e( F6 r9 }# Y) a7 E! U/ n9 `( P+ p0 I
7 {/ [. t9 L9 g! G

9 M. J, w. i! b) ]...........死得有價值咩???
1 o/ R0 x7 h" o4 c4 i: \# S# r. }乜鬼花下死,做鬼也風流麻~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 08:38 PM:
( n3 i0 \& {7 _( a9 }: L, ]6 `# ^1 {& O, a, c( m4 t* x* P, U
1 z) k# R  a% ^5 R1 n. ]

& N+ f8 Y0 Y& a- V1 l乜鬼花下死,做鬼也風流麻~
0 w; u6 o4 i2 K- o5 G" X+ c係牡丹花下死, 做鬼也風流呀 !
Originally posted by Kra at 2005-10-21 00:07:
. g6 E' X, Y) b8 e; G( D
6 E, ~' @) {1 p9 X5 @係牡丹花下死, 做鬼也風流呀 !
; A! H7 D+ K1 ^
中文差麻
紋身是種藝術 lol
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。