<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幫忙請假夕口
返回列表 回復 發帖
話你朋友要離婚 要幫手囉 呵呵
Originally posted by ricojohny at 2005-10-27 08:23 AM:( H, R  a' V/ j: J- c  B. g
話你朋友要離婚 要幫手囉 呵呵
+ }/ y6 |- T+ f9 b/ u5 c- w; m$ A
9 C2 V$ L9 H% \" [$ h: L3 k: k請病假把la!
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
話係屋企暈左成日 夜晚10點幾先醒番
5 J- j6 w, s+ ~3 ^3 ^5 e'醫生都冇得睇!
100%要請既話就照實講你為乜要請假囉
Originally posted by raj72616a at 2005-10-27 06:52 PM:4 c0 X& `4 p+ b9 {1 @
100%要請既話就照實講你為乜要請假囉
: _5 [- F# i5 C: x( F, P" V5 L1 z7 I
9 M% f, u# x' D/ o
0 v- q! w5 o4 Z5 X
. x4 \  X4 T* D2 y7 b) A* w  z完全同意...- K) F/ F. Y! @6 s, H( p
2 a. {7 H, g# ?4 o& v( a

% v0 M; U0 b8 S6 Y6 }如果係重要的事* C9 f' g$ T0 C6 b
直接講點解要請假咪得蘿
8 s+ h. ?( ]+ b整色整水反而俾人覺得你玩野
' f2 U* T) u+ [, ~3 v, p3 }% R: X- ~) y
我作為上司
" e' z1 m5 k1 H. L) D最憎d下屬講d白痴的藉口
  L0 K( k/ H+ p7 L- R. m% K' S  Z作曬野咁請假  Y! c: E8 P( o# z! y' k
當我傻仔唔炒至奇  |9 T/ X. a2 {' I0 T8 K4 y$ ^
如果直接同我講(例如:果日約左果女仔...真係唔去就以後都冇機)" i5 u- C' S  e; I$ C$ E
咁好多上司都會放你
1 ]- c2 r6 `  U/ K/ u2 R3 g7 B4 P除非果日真係唔夠人
/ Y) a6 B0 ~7 |2 p作d連自己都唔信的野不如老實講
+ |1 ]9 H8 u* Y7 {  _
: @* n+ H# F! _7 d好多上司\老闆,都好憎人當佢地傻
2 J' O  Z% J5 ^其實好多時只係唔踢爆d下屬
4 a$ {5 H1 `" \# s2 E9 C放你假都好,但係心入面已經blacklist左你
$ Z' t4 {/ o' d7 V  U- Y換你係老闆人地當你傻的你會點?
我反而想知你咩事要請假
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-27 08:26 PM:
* i, z7 s3 t' y7 {我反而想知你咩事要請假
6 D$ Y# i5 ^5 x# h
! C6 M! `/ P9 ]5 S3 Nx2
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 21:44:5 S( y" X1 ^3 M; }

9 @4 G" a+ d2 i! E7 A; f
  S8 R9 U$ @$ ]x2
  w' w! S' r  f- M* Q7 B) n7 Q

' n1 T1 ]9 X% [! H7 X5 cx3
Originally posted by austin666 at 2005-10-27 06:59 PM:
2 H+ r6 |' }. a  i" @* T) a% p) Z/ V! N, `5 n- T
' N/ g8 H- s$ b0 q# t

2 W1 b7 O% }- W# m4 P9 F: r' b) s% h; l5 Q6 j+ h3 {3 W$ H3 N# L
完全同意...
0 a0 c- x2 K8 F- M, `! \7 p6 d
5 U# L# W+ i5 @! y3 e( L- i! E) q
0 _: t5 J& @, r3 i如果係重要...
' o* I, C& @. u; e8 t: \) B2 _( w1 Y. o' A% C
又唔係個個老闆咁明白事理既~~有d老闆,明明下屬好有需要,佢都可以一句話唔得就唔俾放架啦~~
" q$ y! t- \8 l
9 ^# W2 d9 `1 ~; Y- J- A. z同埋有d原因真係唔講得既! 好似我以前搵工跳糟咁,唔通話俾老細知我會見工咩~~
2 y- w( b& a; l' F0 s4 \0 w; p+ o/ ?
所以我都試過一次又係詐唔舒服,朝早睇醫生拎張假紙,然後下晝去見工~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-27 22:33:/ T! L' T) E- x; p2 X  C
  i0 C( H2 c# e% X; F
9 C8 V0 T5 e$ Y( b5 J. e, Q
又唔係個個老闆咁明白事理既~~有d...
* B$ C  o; }6 J' L( s, c8 N- d/ u5 b& z+ ~- o4 v7 y+ Y
無錯,如果你話去追女仔,肯定你好快唔駛做!  個個咁好人! 唔係無,少d而已,如果老闆咁好人,你都唔駛諗咁多惜口啦!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幫忙請假夕口

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。