<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無Gucci專家??急問
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-10 21:15:
- J- M, t% Y3 R7 C% G: n% ?3 G, C9 N% H! g
3 d0 m9 O# z% D# c( ^9 O( d

6 t, \' S' R: B/ L" r. y& y5 \* Y8 ~0 k$ o7 x, \( M; \! `: k# ^) V2 V
& C9 W4 ^' C( ~" M7 c

2 ?" i! N9 g3 x7 f5 X' `樂兄有乜好提議、好介紹呢?# Q  M/ w. b. M- W
2 |' d- J1 d  z0 A7 o/ _# g
(等小弟偷吓師先~ )
, S, d/ ?" D7 x
玩我咩
( E5 x4 P7 P: Q" r8 K+ K我呢d擺明死窮鬼一名啦$ `1 `0 ^2 c% M7 b9 h( |
不過如果大時大節
& E+ F& F: @. e" u: f* J送俾女既選Tiffany都無死錯人既
我都覺得 姑芝 最小四張野既女士先適合.
$ m. v7 R) \7 g5 S0 `" s
8 L6 F8 i6 X, F[6000貼前的一刻]
既然你無提及價錢問題," I  D( T7 f8 w# D6 ~& j( q& b
即係唔駛貪平啦
/ ?" [. F, E: P5 ?2 E6 r2 t
& `2 ]% w3 [! {8 x/ I3 qLAND MARK同尖沙咀GUCCI應該KEEP最多款,同時亦最快無晒.% E" @# u/ Q" W8 V) W4 Y
d水貨舖成日話有d特別款,其實我都幾懷疑,同埋o係歐洲買GUCCI都唔係真係平好多,平均都係15%左右,視乎地區同款式." O) @/ q1 q+ X9 W+ p$ P4 k) E+ f
' v+ K# y+ E2 S- g/ U+ }
講左咁多,其實都係同意係專門店買.8 ?+ C1 W  T+ ^! ?

, Z  |# h" Z* a$ g! V) ^; z反正GUCCIo黎o黎去去都係興2,3個款,GUCCI五個字夠佢開心o架啦
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-10 20:43:
* Y7 F: ~4 b( u3 [# `& N, \% Z0 }2 Pkobe兄,小弟喺買嘢比女友都有d經驗,...
" S+ d* h! Z6 R7 D我係時代果間專門店睇過今季D款全部唔岩心水,其他鋪頭應該都係今季D貨黎架喎?不過唔該你先,我得閒去睇睇。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-12 22:50:6 d, O' Q' N: E4 A; J
* O- e4 T# |: E5 l- \% n
我係時代果間專門店睇過今季D款全部唔岩心水,其他鋪頭應該都係今季D貨黎架喎?不過唔該你先,我得閒去睇睇。
/ n8 z% S( H, \, N
& E5 W, b7 y% g: d3 d9 H3 Y0 V8 D  s( N. i; R# U+ E
  |  u3 l; f, d6 m' h, c  N+ b
6 E6 ^: C0 v9 Q2 S
你係咪想要舊款小小嗰d呀???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-12 23:01:
0 \5 X3 f. v, |: C# x
% d5 e( E/ S: h
) h: n- x5 ], j% j* [' d8 y
7 N1 a9 r' o) F% ?/ Z. @7 J; k+ C, W6 W: h
! Z* k" T+ `) @; ^
你係咪想要舊款小小嗰d呀???
8 F* v) U& T+ A. m) J6 M6 A可以咁講。。因為今季D款唔岩心水。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
其實樓主可以直接去水貨店搵...
- q/ f. X  U9 e* Q0 j" b& ?7 l香港賣真既Gucci水貨店真係多不勝數...7 J% z- y+ i8 S7 {
如果要少女款少少既都係去銅鑼灣啦..
' H. d& P* I0 `+ p銀座起碼有兩間有特別款賣..
5 J# N* x" ?8 h  @( }9 g其他例如銅鑼灣地帶or金百利(應該在最頂有間)都有..只係你會唔會花時間搵...8 q/ W: B( ^7 v9 \+ F
Gucci呢o的大牌子有時連賣開日本板仔野既V3同紅鞋宜都曾經入過貨,所以如果想買水貨真係通街都係..
PS:個人覺得樓主既女朋友應該唔係太大年齡,
' e% N# f: p$ F如果仲係學生..我諗Vivienne Westwood或者agnes.b 比較少女味o的喎~
Originally posted by YingTung at 2005-12-13 23:57:
% z8 b( G$ k% S' V其實樓主可以直接去水貨店搵...
, q" w6 n, q5 d' A% c  ^  n香港...
' h; F  l) y6 L5 |+ H/ yYingTung有無D鋪頭。係你覺得比較好信譽。。。。。。6 V3 Q% p/ t1 [9 w  j
仲有我依家轉左目標。。。林住買LV。一來襟用二來襟興~
, k3 e' v, }! M% [有無分辨真假方法??
# E$ ?! E7 f4 p9 @5 h8 q7 E7 U; \, B3 c6 ^0 [/ f$ R- X) E( g
[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-14 at 12:49 AM ]

Originally posted by YingTung at 2005-12-14 00:02:' J1 ]  ], R6 l. {
PS:個人覺得樓主既女朋友應該唔係太大年齡,- T4 R  F7 ~/ A9 i' Q- y
如果仲係學生..我諗Vivienne Westwood或者agnes.b 比較少女味o的喎~
$ s1 q3 ?3 w0 m4 p3 ]
我都覺得係。。。6 b% n! c6 W$ y  J
不過佢唔鐘意。。。
7 V: B: |; h. g* i之前佢都用過Vivienne Westwood同Beams Boy。不過依家好似唔鐘意啦。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無Gucci專家??急問

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。